More
  HomeDRUŠTVOAPEL ZA POMOĆ(HITNO) POMOZIMO EDINU SPAHIĆU: Vremena je sve manje, a terapija je mnogo...

  (HITNO) POMOZIMO EDINU SPAHIĆU: Vremena je sve manje, a terapija je mnogo skupa

  Elma Arnaut Spahić iz Zenice obratila se ljudima u BiH, ali i svim ljudima dobre volje. Apel preko društvenih mreža, Edinova supruga uputila je kako bi se prikupila neophodna novčana sredstva za liječenje oboljelog Edina Spahića.  Edin je otac mladog uspješnog sportaša Ajdina Spahića, iz Zenice.

   

  Apel porodice Spahić prenesen u cijelosti, sa Facebook profila Edinove supruge:

  Dragi moji prijatelji,  Uz vašu podršku i nagovor smo se odlučili i za ovaj korak jer drugog izlaza nemamo.

  Većina vas zna, ali evo i informacija za one koji nisu upućeni. Edinu je otkriven tumor maligni melanom clark V. Tumor koji je brz i agresivan i koji se počeo širiti. Terapije imaju, ali put koji trebamo proći da dobijemo te terapije je dug a mi nemamo vremena da čekamo. Moramo čekati najmanje dva mjeseca a pitanje je i to.

  Možda nekom malo zvuči dva mjeseca, ali nama je to puno sa ovakvim stanjem u kojem se Edin nalazi. Tumor svaki dan radi, on nema pauze, svaki dan pravi novo gnijezdo i razvija se. Mi trebamo pomoć dobrih naših prijatelja i dobrih ljudi da što prije skupimo za bar jednu terapiju da Edin je primi dok nam se ne odobre terapije iz zavoda. Jedna terapija iznosi oko 17.500 KM.

  Hvala svima koji nam pomažu i koji će nam pomoći. I podjela ovog posta je velika pomoć.  Edinov žiro-račun na koji se može uplaćivati novac:

  3060003038190417

  Devizni račun broj: 30382347

  Edinov broj telefona: 0644383187

   

  Za kutije po radnjama (u Zenici /op.a) ću vas dodatno obavijestiti gdje će biti postavljene ukoliko neko želi i tako donirati novac.

  Porodica Spahić

   

  Prijatelji porodice pokrenuli su i Gofundme kampanju za online prikupljanje novca potrebnog za posjete ljekarima i za svu potrebnu terapiju.

   

  Must Read

  spot_img