More
    HomeMUZIKASVESTRANA MEDINA HADŽIĆ: Snimila svoju prvu pjesmu

    SVESTRANA MEDINA HADŽIĆ: Snimila svoju prvu pjesmu

    Tekst i muziku za Medininu prvu muzičku numeru “Deja Vu” potpisuju Lejla Moćević, Alisa Brulić Polumenta i Arel Češljar koji je ujedno radio i aranžman zajedno sa Mehom Radoovićem, u Hayat Produkciji.

     

    Pjesma “Deja Vu” govori o jednoj ljubavi izgubljenoj u vremenu, ali pjesma nosi melodiju pobjede jedne povrijeđene, ali snažne žene koja ipak nije izgubila vjeru u čistu pravu ljubav, jer „ko ti je rekao od ljubavi se ne živi“.

    “Moj san da snimim pjesmu se preselio u stvarnost baš što i objašnjava “osjećaj već viđenog.” poruka je ove mlade djevojke.

    Duži niz godina je htjela da snimi svoju pjesmu. Muzika je, tvrdi Medina, uvijek bila dio njenoga života. Kaže nam da scena, barem njoj, pruža da se pokaže u bilo kojem svjetlu. Ovo je nešto što nju ispunjava na pravi način.

    Medina Hadžić, svestrana je djevojka. Glumi, bavi se psihologijom, radi na radiju, bavi se pjevanjem,.. (FOTO: Medina Hadžić, privatni arhiv)

    Zahvaljući muzičkom takmičenju HP Song Battle, osvojila sam pobjedu produkcije i dobila priliku da snimim svoju prvu pjesmu. Zaista sam zahvalna, sretna i ponosna zbog mog prvijenca “Deja Vu”.

    Medina bi mnogo voljela da pjesma dođe do srca publike i iskreno se nada da će osvojiti etere mnogih radijskih stanica u regiji i šire. Pjesma je tek izašla i reakcija publike za sad je odlična. Medina nam je na kraju razgovora kazala kako će se nekome pjesma svidjeti, a nekome ne, što  je sasvim uredu jer imamo različite muzičke ukuse.

     

    POGLEDAJTE VIDEO:

    Must Read

    spot_img