More
  HomeDRUŠTVOTO BUDVA ZAPOČINJE PROMOTIVNU KAMPANJU U REGIONU: “Gosti, a domaći!” kampanja

  TO BUDVA ZAPOČINJE PROMOTIVNU KAMPANJU U REGIONU: “Gosti, a domaći!” kampanja

  TO “Budva” je i ove godine sa posebnom pažnjom osmišljena za tržište regiona, posebno za najbliže susjede: Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Makedoniju, Hrvatsku, koje u ukupnom broju ostvarenih noćenja čine oko 35%.

   

  “Budva i ovoga ljeta sa puno ljubavi i uz tradicionalnu dobrodošlicu želi da dočeka goste iz regiona, upravo one koji su nam mnogo više od gostiju i koji su našu predivnu obalu zavoljeli prethodnih godina i decenija. Goste koji nas dobro poznaju i koje mi dobro poznajemo. Sve one koji zajedno sa nama dočekuju nove godine, vesele se karnevalima i maskenbalima, sa kojima zajedno obilježavamo slave, proslavljamo praznike, mi kod njih ili oni kod nas… Naše prijatelje iz regiona ne treba da podsjećamo da smo tu i ne treba da dokazujemo svoje emocije, jer je naša ljubav i posvećenost preživjela sve izazove.“ – istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva, promovišući kampanju: „Budva, ljubav koja traje“.

  Kampanja TO “Budva” je i ove godine sa posebnom pažnjom osmišljena za tržište regiona, posebno za najbliže susjede: Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Makedoniju, Hrvatsku, koje u ukupnom broju ostvarenih noćenja čine oko 35%.  Prema riječima direktorke TO “Budva”, najznačajnije ljetnje turističke destinacije u Crnoj Gori, period pred nama će biti pun novih izazova sa kojima se do sada nismo suočavali. Cjelokupna turistička privreda Budve, nadležna preduzeća i lokalne službe, majske dane koriste za ponovno otvaranje svojih ugostiteljskih objekata, plažnih barova, uređenje kupališta, terasa…  “Hotelijeri, posebno oni visoke kategorije, kao i jedan dio restoratera još su u fazi pripreme za otvaranje svojih objekata, jer granice praktično još uvijek nijesu otvorene, zatim epidemiološka situacija izmedju ostalog u Rusiji i bivšim državama SSSR-a je još uvijek ozbiljna, a ova tržišta su pored zapadnih izuzetno važna ovom vidu smještaja. Sa druge strane, privatni izdavaoci koji učestvuju sa preko 65% u ostvarenim noćenjima, zakupci javnih kupališta i najveći dio ugostitelja većinom se oslanjaju na tržište regiona i u njihovo ime mi i promovišemo sve divne potencijale kojima Budva obiluje. Kampanju ćemo sprovoditi u svim zemljama okruženja, svim kanalima komunikacije, a cilj je da se, zahvaljujući porukama koje šaljemo, srdačnošću i gostoprimljivošću, ali i kvalitetom proizvoda koji podižemo na viši nivo ovog ljeta uz pojačanu zdravstvenu sigurnost i stabilnom cjenovnom politikom, naš gost osjeti u Budvi “kao domaći”, što i jeste!” – poručuje direktorka TO “Budva”.

  U Turističkoj organizaciji opštine Budva, imajući u vidu značaj regiona, očekuju da se uz stabilizaciju zdravstvene situacije u najskorijem mogućem roku uspostave i dogovore svi drugi protokoli, a najprije između međudržavnih zdravstvenih institucija kako bi se otvorile granice sa svim susjednim državama pa i zemljama šireg regiona, što će, sigurni su, dovesti do ponovnih susreta i ljetovanja o kojima će se dugo govoriti sa osmijehom.

  Must Read

  spot_img