More
  HomeSHOWBIZZAdrijana Kurtišaj novo je zaštitno lice Nove BH

  Adrijana Kurtišaj novo je zaštitno lice Nove BH

  Programskom timu Nove BH kao voditeljica zabavnog programa pridružuje se Adrijana Kurtišaj, jedno od najomiljenijih i najprepoznatljivjih TV lica u Bosni i Hercegovini.

  Adrijana će biti angažovana kao voditeljica lifestyle emisije “Nova In”, koja pod okriljem nove jesenske sheme Nove BH uskoro počinje sa prikazivanjem. Najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, pregledi društvenih događanja, putopisi, ekskluzivni intervjui, moda, gastronomija, turizam i tradicija samo su dio sadržaja novog zabavnog formata.

  “Ovo je velika prekretnica u mojoj profesionalnoj karijeri i radujem se novim izazovima, dinamičnom okruženju i radu sa vrhunskim profesionalcima koje okuplja Nova BH. Nakon kratkog odsustva s malih ekrana, u potpunosti sam orijentirana i spremna za novi početak i stvaranje drugačijih kreativnih sadržaja koje će naši gledatelji, sigurna sam, prepoznati i rado gledati. Kroz ‘Nova In’ magazin želimo se približiti i ostvariti prisan odnos s publikom te dobrim pričama, kvalitetnim reportažama i aktuelnim temama upotpuniti i uljepšati njihove poslijepodnevne sate. U vremenu kada loše vijesti preovladavaju, a brige i stres su svakodnevnica, želimo biti dnevna doza zabave, inspiracije i razonode“ – naglašava Adrijana Kurtišaj.

   

  Adrijana Kurtišaj /foto: Nova bh
  Adrijana Kurtišaj /foto: Nova bh

   

  Adrijana je rad na televiziji izabrala kao životni poziv, a karijeru je započela prije 15 godina na OBN televiziji. Kroz dugogodišnji rad stekla je bogato iskustvo u svim televizijskim formatima. Iako je na početku bila privržena zabavnim serijalima, poslovne ambicije vodile su je kroz različite voditeljske i uredničke projekte, a posebno se ističe njen angažman u sportskoj redakciji, gdje je kao voditeljica emisija Lige prvaka stekla dodatnu naklonost publike i pokazala zavidno znanje o nogometu.

  Adrijana Kurtišaj /foto: Nova bh 02

  Nova BH ove jeseni najavila je brojne novitete u serijskom i sportskom programu, a jačanjem tima zabavne redakcije te novim formatima, najmlađa komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini nastavlja graditi put povjerenja sa gledateljima kroz vjerodostojno i objektivno informiranje te vrhunsku zabavu koja će obogatiti njihove živote.

  Must Read

  spot_img