ANDREJA MILUTINOVIĆ: Svijet modelinga je jedan od najsurovijih i najsujetnijih

Andreja Milutinović iz Beograda studentica je treće godine na Akademiji Srpske Pravoslavne Crkve za umjetnost i konzervaciju, a ova 21-godišnja djevojka bavi se i modelingom.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da je od malena imala želju da se bavi modelingom.

“Volela sam da gledam uvek fashion show, pritom jako volim modu, tako sam i počela da se bavim ovim poslom. Trenutno sam u agenciji M&E Models Management koju drži Melina Čatak i mogu reći da sam zadovoljna, s obzirom na to da sam jako dugo bila freelnacer i retko koju agenciju bih prihvatila, s toplom preporukom mogu reći da sam s ovom zadovoljna jer na pravi način podstiče i prati razvoj jednog modela”, kaže Andreja Milutinović.

Dodaje da u svijetu modelingu ima mnogo izazova.

“Generalno onim s čime se ja najviše suočavam jeste taj međuljudski odnos između drugih modela, fotografa, stilista… Dobro je poznato to da je svet modelinga jedan od najsurovijih i najsujetnijih, i mogu vam reći da zaista i jeste tako. Naravno, u svemu tome ja se maksimalno trudim da sačuvam svoj mir i izbegavam bilo kakve sukobe s bilo kime”, izjavljuje naša sagovornica.

Andreja Milutinović (FOTO: Privatni arhiv)

Potom nam je otkrila i na šta je najviše ponosna u dosadašnjem radu.

“Najviše sam ponosna na kampanju Fashion&Frineds koja je rađena u Srbiji i na Direct Bookingu tri brenda u Istanbulu”, govori ova Beograđanka.

Upitali smo je i koju kozmetiku najviše koristi.

“Koristim Noreva brend i jako sam zadovoljna s njom, s obzirom na to da imam jako osetljivu kožu i retko šta mi prija. Savet devojkama je da nikako ne čačkaju lice ili cede bubuljice”, navodi Andreja Milutinović.

Andreja Milutinović (FOTO: Privatni arhiv)

Nastavlja da su trening i ishrana tajna njene vitke linije.

“Od malena treniram i moje telo je naviklo na sport, poslednjih meseci treniram kick-box. A što se tiče ishrane ne mogu reći da imam hranu koju izbegavam. Ono što praktikujem jeste da svaki dan u isto vreme jedem, obično su to neke slate i kuvana jela jer to mi najviše prija, naravno gledam da što manje unesem šećera ali desi se i meni često da pojedem koji slatkiš. Bitno je napomenuti da definitivno i genetika igra veliku ulogu”, priča sagovornica.

Osvrnuvši se na estetske zahvate, napominje da nema konkretno oformljeno mišljenje, da li podržava ili ne.

“Ja lično ne bih na sebi ništa radila, jer sam zadovoljna mojim izgledom. Opet razumem osobe koje rade estetske operacije i pimećujem da nakon toga imaju veću dozu samopouzdanja i samopoštovanja tako da dolazimo i do tog nekog psihološkog momenta. Generalno nemam ništa protiv da svako radi ono što želi i samo napred, podržavam slobodnu volju”, jasna je ova Beograđanka.

Andreja Milutinović (FOTO: Privatni arhiv)

Ne krije da je u ljubavnoj vezi već jedan duži period.

“Ljubav za mene je međusobno podržavanje, i zajedničko napredovanje. Privlače me inteligentni, sposobni, duhoviti muškarci. Komplimente naravno uvek s osmehom prihvatam”, naglašava Andreja Milutinović.

Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove za budućnost.

“Želim prvenstveno da završim fakultet i upišem master i doktorat u Italiji. Dalje neću otkrivati”, završava naša sagovornica.

Andreja Milutinović (FOTO: Privatni arhiv)