VIDEO INTERVJU SA DENISOM KRALJEVIĆEM, VLASNIKOM DERUBIS JACHTS-a: Podržimo domaću proizvodnju, mi u BiH smo itekako sposobni!

BiH BIZNIS DOBRE PRIČE SLIDER

Sinoć je u Sarajevu svoju svjetsku premijeru imao “Debis 44 Fly”, jahta koja može u istom momentu primiti do 10 odraslih osoba.

 

Kompanija zaslužna za ovaj poduhvat je “Derubis jachts” iz Viteza. Firma pod vodstvom gospodina Denisa Kraljevića i svih njegovih kooperanata napravila je potez koji je uistinu interesantan te je za svaku pohvalu.

Ovo luksuzno morsko plovilo sa udobnim spavaonicama, kupatilima, ali i malim bazenom na palubi, napravljeno je u potpunosti u Bosni i Hercegovini. Kad se male ruke slože i slušaju svog kapetana, dođete do ovako dobrih rezultata. Gospodin pod čijim je vodstvom sve i napravljeno, brodograditelj Denis Kraljević, za DOBARPORTAL kazao je da su zaprimili neke ozbiljne narudžbe od visokopozicioniranih ljudi, ali ne i od bh. političara te se potajno nada takvom potezu. Kompanija ima posla već za godinu dana unaprijed te je tu i nekoliko narudžbi za Hrvatsku.

Već je planirana i isporuka 10 jahti na Karibe, upravo iz ove fabrike, brodogradilištem koje nije na moru, a postat će lagano “prijetnja” ostalim velikim svjetskim proizvođačima morskih luksuznih plovila.

DENIS KRALJEVIĆ: Narudžbe su već primljene, radujemo se svim novim projektima (FOTO: J.A./DOBARPORTAL)

Denis poručuje da ukoliko u Bosni i Hercegovini postoje ljudi koji vole odlazak na more uz luksuzan odmor te žele možda imati manju jahtu u svome vlasništvu, da je možda bolje novce ostaviti u Bosni i Hercegovini upravo kupovinom jednog ovakvog plovila te da time ujedno podrže i bh. privredu kroz takav potez.

U video prilogu pogledajte i poslušajte o čemu smo sve razgovarali sa gospodinom Kraljevićem, unutar jahte proizvedene u Bosni i Hercegovini:

Grad u kojem ništa više neće biti isto, Vitez, postao je ovim potezom i ostat će, dragulj Bosne i Hercegovine. Pročitajte i tekst sa subotnje promocije “Derubis 44 Fly”, luksuznog plovila, klikom na OVAJ link.

Derubis 44 Fly, fotografija sa svjetske premijere iz Sarajeva (FOTO: A.M. /DOBARPORTAL)