Cancel Preloader

BH. KOŠARKAŠICA: Atraktivna Nikolina Zubac mami uzdahe i van parketa

 BH. KOŠARKAŠICA: Atraktivna Nikolina Zubac mami uzdahe i van parketa

Osim što pruža fenomenalne partije, atraktivna bosanskohercegovačka košarkašica Nikolina Zubac mami uzdahe i van parketa.

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u razgovoru za dobarportal.net ističe da je biti lijepa i uspješna košarkašica zaista nevjerovatno iskustvo.

“Naravno, kao i u svemu ponekad se mogu pojaviti predrasude. No, važno je ne dozvoliti da vas te predrasude obeshrabre. Treba biti ponosan na svoje postignuće i okrenuti se svojim ciljevima u životu, jer to je ono što nas definiše, a ne predrasude, ili stereotipi. Nastaviti naporno raditi i slijediti svoje snove, jer jedino vaša posvećenost i trud će vas dovesti do uspjeha. Vjerujte u sebe i neka vaši rezultati govore umjesto vas”, kaže Nikolina Zubac.

Dodaje da kao profesionalna košarkašica trenira najmanje 10 puta sedmično.

“Treninzi mi ne pomažu samo u očuvanju dobrog izgleda, već i u poboljšanju snage, izdržljivosti i fleksibilnosti. Redovno treniranje također ima pozitivan uticaj na moje raspoloženje i mentalno zdravlje. Sve to zajedno doprinosi mom cjelokupnom samopouzdanju i dobrobiti. Naravno, izgled nije jedini cilj, već je važno uživati u samom procesu i postizanju sportskih uspjeha”, izjavljuje naša sagovornica.

Potom nam je kazala i šta sve sadrži njena kozmetička torba.

“U mojoj kozmetičkoj torbi imam osnovne stvari poput hidratantne kreme, parfema, dezodoransa, labela za usne, maskare i možda pudera. Takođe volim imati nekoliko nijansi sjajila za usne (sijaj Jadranka). Bitno mi je da se osjećam svježe na terenu ali i van njega”, govori ova zanosna košarkašica.

Iako trenutno nije u ljubavnoj vezi, ispričala nam je neka svoja iskustva.

“Dobro je da sam živu glavu izvukla (smijeh). Šalu na stranu, trenutno sam slobodna, i uživam u slobodi i fokusirana sam na sebe i svoje ciljeve”, kazuje sjajna Nikolina Zubac.

Nastavlja da kada upoznaje osobu suprotnog pola prvo primjeti njegovu energiju i samopouzdanje.

“Također obratim pažnju na način na koji se izražavaju, i kako komuniciraju sa drugima. Izgled jeste važan, ali ono što me najviše privlači je ta neka unutrašnja ljepota”, navodi naša sagovornica.

Kada je riječ o momcima, otkriva da je privlače oni koji su iskreni, duhoviti i pažljivi.

“Također, cijenim kada su ambiciozni i imaju strast prema onome što rade. Što se tiče stvari koje me nerviraju, to bi moglo biti nedostatak poštovanja, neiskrenost i nedostatak komunikacije. Ali naravno, svako ima svoje jedinstvene osobine i važno je pronaći osobu s kojom se dobro slažeš i koja te čini sretnom”, tvrdi ova zgodna košarkašica.

Napominje da visina nije presudna za ljubavnu vezu.

“Ono što je važno je da se osjećate sretno i povezano s tom osobom. Ljubav ne poznaje granice”, jasna je Nikolina Zubac.

Zatim je odgovorila i na pitanje šta je najviše čini sretnom.

“Kao košarkašicu, najviše me čini sretnom kada se bavim sportom i postižem svoje ciljeve. Također, druženje sa porodicom i prijateljima, putovanja i isprobavanje novih stvari me čine sretnom”, naglašava sagovornica.

Ne krije da voli davati komplimente i drugima kada primijeti nešto lijepo ili posebno kod njih.

“Kada mi neko uputi kompliment, obično se osjećam srećno i zahvalno. Trudim se prihvatiti komplimente s osmijehom i jednostavno reći ‘hvala'”, poručuje ova šarmantna košarkašica.

Na kraju smo je upitali i koja je to najluđa stvar koju je uradila tokom karijere i u životu.

“Što se terena tiče, to je bio definitivno koš koji sam postigla i odvela moj tim do titule, takav splet emocija i uzbuđenja u momentu, da cijelo tijelo treperi. A što se života tiče šta sam najluđe uradila, mislim da bi moja mama imala svašta reći (smijeh)”, završava Nikolina Zubac.

Related post