PRIJAVITE SE: Futures Leaders Summit pokriva dolazak 200 bh. studenata na događaj u decembru

Sjajne novosti za sve srednjoškolce, studente i nedavno diplomirane, nezaposlene mlade profesionalce!

Jeste li student koji želi oblikovati budućnost i ostaviti svoj trag u svijetu? Dugo iščekivani Futures Leaders Summit uvodi Student+ Grant, fantastičnu priliku za srednjoškolce, studente i nedavno diplomirane, nezaposlene stručnjake da sudjeluju u ovom transformativnom događaju.

Futures Leaders Summit je mjesto za okupljanje vizionara, lidera i željnih kreatora promjena, koji nudi neprocjenjivo iskustvo. Osnovan od strane Fondacije budućnosti u BiH, ovaj događaj nadolazećim liderima Bosne i Hercegovine obezbjeđuje tri ključna sastojka za uspjeh: kvalitetno obrazovanje, pristup tehnologiji i razvoj liderstva.

Sada, s uvođenjem Student+ Granta, studenti mogu iskoristiti priliku da budu dio ovog inspirativnog događaja potpuno besplatno.

Da biste se prijavili za Student+ Grant, slijedite ovaj link. Rok za prijave je 26. 11. 2023.

Prijavom na Student+ Grant dobijate jedinstvenu “Loading Changemaker” ulaznicu, koja vam nudi puno, trodnevno iskustvo Futures Leaders Summita. Ovo sveobuhvatno iskustvo uključuje pristup Learning Journeys’s radionicama, te posjete kompanija koji su posebno prilagođeni studentima i mladim profesionalcima.

Također, ova ulaznica nudi pristup glavnom događaju u Domu mladih, Sarajevo. Imat ćete priliku da slušate naše keynote govornike, Fireside chats, panel-diskusije, da posjetite sjajni expo, te da se družite i sudjelujete u networking sesijama. Ova ulaznica je dostupna samo preko Student+ Granta.

Ostanite s nama, te pratite FLS’23 novosti putem veb-stranice i naših društvenih mreža.

Vidimo se od 15 do 17. decembra u Domu mladih Sarajevo.