FUTURES LEADERS SUMMIT: Sačuvajte svoje mjesto uz sjajnu EarlyBird ponudu

Jeste li spremni zakoračiti u svijet liderstva, inovacija i gaming industrije?

Kako je dugo iščekivani Futures Leaders Summit iza ugla, mi smo pripremili za vas uzbudljivu Early Bird prodaju ulaznica!

Futures Leaders Summit je godišnji događaj koji već treću godinu zaredom služi kao platforma budućim liderima s ciljem da ponovo razmisle o sadašnjosti, te ponovo zamisle budućnost. Iza događaja, nalaze se marljivi timovi volontera, scholara i uposlenika Fondacije budućnosti u Bosni i Hercegovini, koji su podržani od strane mentora, ambasadora, donatora i mnogih drugih prijatelja Fondacije.

Nudimo vam Early Bird prodaju ulaznica, jedinstvenu priliku da sačuvate svoje mjesto na vašem omiljenom eventu godine, po sniženoj cijeni. Uzmite vašu “Get Inspired” ulaznicu već danas, sniženu čak 33%, te sa njom uronite u uzbudljivi svijet Futures Leaders Summita!

Sa “Get Inspired” ulaznicom, imat ćete pristup isključivo dvodnevnom, glavnom događaju koji se nalazi u Domu Mladih u Sarajevu. Ovo je jedinstvena prilika svim profesionalcima koji žele unaprijediti svoju bazu znanja, te slušati naše izvanredne keynote govornike, Fireside chats, panel diskusije, te proširiti svoja poznanstva putem networkinga i expo.

Budite brzi, jer ova sjajna, Early Bird prilika traje samo 7 dana, do 24. oktobra.

Ne propustite ovu priliku da budete dio transformacijskog iskustva koje bi moglo preoblikovati vašu profesionalnu i personalnu putanju. Osigurajte svoju Early Bird “Get Inspired” ulaznicu već danas i krenite na put rasta i liderstva uz Futures Leaders Summit putem ovog linka!

Ukoliko želite posjetiti FLS’23 a trenutno ste student ili ste nedavno diplomirani i nezaposleni stručnjak, iskoristite priliku i prijavite se na Student+ grant, više o njemu ćete saznati uskoro.

Vidimo se 15-17. decembra, Dom Mladih Sarajevo. Čekamo vas!