ZAPAŽEN NASTUP: Miroslav Žikić sudjelovao na Fashion Weeku u Berlinu

Miroslav Žikić, jedan je od najpoznatijih top modela u Srbiji, a veoma je uspješan u svom poslu kako na Balkanu, tako i u inostranstvu.

Miroslav je zaštitno lice mnogih brendova, radio je na raznim kampanjama poznatih marki, snimao mnogo reklama, muzičkih spotova sa zvjezdama ovdašnje estrade, a poznato je da je nedavno ostvario saradnju i s holivudskim režiserom i glumcem Damianom Chapaom, koji je radio sa Woody Allenon, Jean-Claude Van Dammeom, Stevenom Seagalom i drugima.

Pored toga što je internacionalni fashion i fitness model, Miroslav je i svjetski priznati fitness trener koji sarađuje i s mnogim poznatim ličnostima. Ovog puta, Miroslav je svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama oduševio još jednim vrhunskim poslovnim uspjehom.

Naime, Miroslav je sudjelovao na Fashion Weeku održanom u Berlinu, glavnom gradu Njemačke, a nosio je kreacije njemačkog dizajnera Wladimira Aruttija – Arutti, njemačkog dizajnera NORDkind i njemačkog dizajnera SILVERSTEIN.

Miroslav je, kao i uvijek, bio na visini zadatka, a ovakvim poslovnim uspjehom i angažovanjem na fashion weeku u jednoj evropskoj prijestonici malo ko se može pohvaliti.