Nije isto posao raditi zato što morate i raditi nešto zato što to volite. Njih dvojica uz svoj tim obavljaju posao barbera definitivno zato što vole taj poziv. Kažu da nije lako ali ljubav i strast ključ su uspješno odrađenog posla.

Armin i Asmir Biber dio su “Alen’s Barbershop” porodice. Posluju u radnji na Kovačićima, u Sarajevu.

“Stil treba biti ključna stvar u rukama profesionalaca.  Drugačiji od ostalih, time se trebaju voditi svi koji žele biti primijećeni, na ovaj ili onaj način. Za korak dalje od ostalih budite ako mislite ostati i opstati u poslu. Gledajte posao kao svoju ljubav, tada ćete biti veoma zapaženi, vjerujete mi.”, kaže za dobarportal.net Asmir Biber.

Nakon ovih njegovih riječi, možemo samo da vam napišemo – pogledajte video u nastavku teksta. Dokaz je da ljubav nema granica. Granice ne smiju da postoje ako nešto istinski obavljate od srca.

View this post on Instagram

Shared post on

Pratite njihove radove na službenom ALEN’S BARBERSHOP profilu na Instagram-u i na Facebook-u, kao i na ličnim profilima ovih sjajnih momaka. Bravo za čaroliju ARMINEASMIRE. Nije lahko biti moderan barber. Hvala vam obojici na stilu koji kreirate kod mušterija vaše poslovnice.

Komentari

komentar