More
  HomeDRUŠTVOBIZNISOPTIKA "IMAN": Izaberite svoj pogled na svijet!

  OPTIKA “IMAN”: Izaberite svoj pogled na svijet!

  Ne tako davno, grad Sarajevo dobio je još jednu radnju s odličnim izborom naočala. U jesen 2019. godine uz mnogo ljubavi i truda, svjetlost dana ugledala je sve popularnija optika “Iman”, smještena nedaleko od platoa na Skenderiji, u srcu Sarajeva.

   

  Smještena na Skenderiji, na adresi Terezije bb, optika “Iman” otvorila je svoja vrata za sve klijente koji imaju potrebu za korekcijom vida, ali i slobodu za postaviti dodatno pitanje. Cilj optike “Iman” od prvog dana poslovanja je da budu drugačija radnja, posebnija od svih ostalih u gradu i šire. Zašto? Zato što je prijatan pristup ljudima/klijentima ono što je kolektivu optike zapravo prioritet.

  “Naši ciljevi nas uslovljavaju na konstantano usavršavanje i prilagođavanje ponude zahtjevima klijenata. Stoga smo se odlučili za varijantu modernih, kvalitetnih i što je najbitnije pristupačnih proizvođača”, navode iz optike “Iman” te dodaju i ovo:

  “Da nam je bitan upravo vrhunski kvalitet, a ne kvantitet proizvoda govori i činjenica da na sve svoje radove dajemo i garanciju. Napominjemo kupce da kod nas, čak svakog mjeseca možete pronaći i neku novu akciju, sniženja i poklone”.

   

  Pored dioptrijskih naočala, sunčanih naočala i kontaktnih leća u ponudi optike je i besplatan pregled od strane renomiranih doktora oftamologije. Njihovi pregledi se odvijaju svake srijede u terminu od 15 do 16 h. Stručne savjete i konsultacije možete dobiti svakim radnim danom u periodu od 10:00 – 17:30 h, a subotom do 16:30 sati. Sve konsultacije mogu se dobiti lično u optici ili na kontakt telefon 033 201 557.

  Ljubazno osoblje optike “Iman” na Skenderiji, u Sarajevu

  Kako bi vam osoblje optike bilo što dostupnije, možete im se obratiti i online putem Facebook ili Instagram profile.

  Posjetite optiku “Iman” i izaberite svoj pogled na svijet.

  Must Read

  spot_img