More
    HomeMODAVAŠ “ALEN’S BARBERSHOP” SLAVI: Pune 4 godine ljubavi prema vama, na Kovačićima

    VAŠ “ALEN’S BARBERSHOP” SLAVI: Pune 4 godine ljubavi prema vama, na Kovačićima

    Nakon nedavnog famoznog obilježavanja desetogodišnjice postojanja “Alen’s Barbershop” brenda, došlo je vrijeme da se proslavi i 4. rođendan radnje na Kovačićima. Za tu priču, glavni “krivac” je Armin Biber. Mlad momak, pun kreativnosti i želje za uspjehom – Okupio je tim za salon, uz široki osmijeh krenuli i danas su nezaobilazna adresa za mnogu gradsku raju. Jedna od zanimljivijih stvari za njih kao barbere je da se termin traži i danima ranije. “Želim da se klijenti osjećaju kao da su kod kuće, kao da su nam prijatelji. Zato postoji naručivanje termina, da se posvetimo klijentu maksimalno”, poručuje Armin Biber iz Alen’s Barbershop-a na Kovačićima, u Zagrebačkoj ulici.cheap lace front wigs nfl team shop custom jerseys nike air max sale nike air max sale nike air jordan retro custom team uniforms jordan 4 with nike air wigs sale cheap nike air max shoes nike air jordan shoes nike air max sale nfl jersey sales best sex toys nike air max 95 womens 

    Nedavno je brend pod nazivom “Alen’s Barbershop” napunio svojih prvih, velikih deset godina. Da počnemo pisati ko je sve bio na tim stolicama i osjetio čar barbera zaljubljenog u svoj posao, nabrajali bi vam do u nedogled.
    Malo nas je, kao društvo usporila pandemija koronavirusa, ali ne i njih. Ne predaju se baš tako lako. Rade kao i da nije prisutan globalni zdravstveni problem. Osnovna higijena, zatim dezinfekcija, maske na lice, nekad su tu i rukavice,.. I šta čekati, čarolija kreće!
    Mnoge poznate gradske face dale su nam svoje povjerenje, upravo na Kovačićima. Ekipa našeg salona vas nestrpljivo čeka.
    ✂️💈 Alen’s Barbershop 2 💈✂️
    Kovačići, Zagrebačka 15 📍📞 +387 61 405 024
    POSJETI NAS VIRTUALNO: FACEBOOK // INSTAGRAM
    Više od “običnog” frizera – klasične usluge, ali sa legendarnim stilom.

    Za kraj želimo da vam poručimo samo jedno, bez imalo foliranja:

    Ovo ispod, samo je dio zadovoljnih mušterija (ali i dokazanih prijatelja radnje/i). Iskreno želimo da i vi budete tu među nama, a mi u vašim srcima. Zamalo da zaboravimo, mali ste princ ili princeza – i vi ste dobrodošli u naše poslovnice, na najzabavnije šišanje.

    Vaš ALEN’S BARBERSHOP!

    Nebrojeno mnogo zadovoljnih klijenata dalo nam je svoje povjerenje. Čekamo i vas. Uljepšajmo naš dan zajedno.

    Must Read

    spot_img