POZITIVAN PRIMJER BiH: Studio387 proširuje kapacitete i pruža nove prilike!

0
294

Studio 387 je domaća, kreativna digitalna agencija fokusirana na dizajn, development i poboljšanje digitalnog poslovanja svojih klijenata.human hair wigs custom bowling jerseys adidas yeezy sneakers jordan 1 cheap nike air jordan 4 red best nfl uniforms lace front human hair wigs best human hair wigs mens adidas ultraboost nike air jordan 6 retro unc sneakers wholesale wigs best sex toy for men mlb custom jerseys best human hair wigs best wigs 

Agencija postoji od 2007. godine i od tada pa do danas je uspješno realizirala mnogobrojne projekte kako na našem tržištu, tako i u inostranstvu. Kada je odnos s klijentima u pitanju, vlasnica i direktorica agencije, Sabina Bajrić, naglašava:

“Naš fokus temelji se na kvaliteti. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije, te smo zbog toga svoje poslovanje fokusirali na prijateljski pristup s klijentima.”

U mjesecu septembru ove godine, shodno potrebama klijenata i promjenama na tržištu, tim agencije Studio387 odlučio je proširiti svoje kapacitete i pokrenuti marketinški odjel uz koji agencija klijentima osim usluga informatičkog inženjeringa i grafičkog dizajna nudi i usluge digitalnog marketinga, fotografskih i videografskih usluga te kreiranje brenda od samog početka.

Digitalizacija Vašeg biznisa za vrijeme pandemije COVID-19, posljedice pandemije COVID-19 učinile su da na našem tržištu u Bosni i Hercegovini prisutnost na online platformama postane sveopća potreba, jer je upravo to postao jedan od najbržih i najsigurnijih načina prezentacije svih poslovnih djelatnosti. Dobra prisutnost na internetu Vas može razlikovat od konkurencije i može dodatno unaprijediti Vaše poslovanje i povećati Vaš profit. Iz agencije Studio 387 pozivaju na saradnju sva pravna i fizička lica koja žele digitalizirati svoje djelatnosti, početi poslovati online i unaprijediti svoje poslovanje.