RADNO POPODNE NA RADIJU: Samra Menzilović od sada voditeljica na M radiju

Samra Menzilović je nakon uspješne realizacije i okončanja TV emisije “Stol za četiri” postala (ponovo) radijski glas. Naime, nova je voditeljica popodnevnog programa na Radiju M.

 

Zajedno sa mladim kolegom Nidalom, svakog radnog dana od 14:00 do 18:00 sati na valovima ovog kultnog radija (98,7), druži se sa vjernim slušateljima.

 

Kreativnost, osmijeh i zabava njeno su drugo ime (FOTO: Samra Menzilović, privatni arhiv)

Kao neko ko voli dinamično okruženje, Samra je vrlo rado prihvatila ovaj angažman.

“Radio je kreativan medij koji svakim danom nudi nove izazove i mogućnost da se razvijate i širite dobre vibracije sa onima koji vas slušaju”, navodi Samra za dobarportal.net i dodaje još:

“U mnogome se razlikuje od televizije jer ste puno prisniji sa publikom koja je aktivni učesnik u programu i to vam daje poseban filing kao hosta. Bilo je lijepo družiti se sa divnim i inspirativnim ženama u emisiji ‘Stol za 4’ koje su mi bile podstrek za kreativan rad u realizaciji emisije i od srca ima se zahvaljujem”, završava svoje izlaganje Samra i obećava da će ovo biti novo predobro iskustvo i za nju, ali i za sve koji vole slušati radio.

 

Muzika i uz to zanimljiv voditelj baš mogu u dobroj mjeri popraviti vaš dan (FOTO:Samra Menzilović, privatni arhiv)

Sada, kako nam je otkrila u toku razgovora, ide u nove radne i kreativne pobjede i vjeruje da je ovo sjajna promjena za nju. U toku razgovora za dobarportal.net ističe da su je novi saradnici sjajno prihvatili i da je zaista sretna što je dio jednog kreativnog i profesionalnog, mladog tima.

Vjerujemo da će dosta vas svoju ljubav i dobru energiju, u toku radnog dana ili popodnevne kafe, usmjeriti na slušanje Samre i njenog veselog, vjerujemo veoma energičnog, popodnevnog radijskog programa.

 

Radio ima onu čudnu moć da vam od lošeg dana napravi najbolji dan, uz muziku i zanimljive teme (FOTO: Samra Menzilović, privatni arhiv)