More
    HomeDRUŠTVOBiHMOMCI IZ "UNITED TRIBUNS" NASTAVLJAJU AKCIJU: Mostar je bio prvi u planu,...

    MOMCI IZ “UNITED TRIBUNS” NASTAVLJAJU AKCIJU: Mostar je bio prvi u planu, humanitarnu pomoć dijelit ćemo širom BiH!

    Proteklih dana u Mostaru su se istinski obradovali donaciji od 300 kg brašna. Oni koji su pokrenuli akciju i učinili da to sve bude stvarnost su momci iz kluba “UNITED TRIBUNS”, u čijem osnivačkom sastavu su Armin i Nermin Ćulum te Sado Seferović.

     

    Član i jedan od osnivača ekipe, Sado Seferović, za DOBARPORTAL naglasio je kako akcija koja je pokrenuta u Mostaru naredni period bit će usmjerena i na neke druge gradove u Bosni i Hercegovini. Sve to čine kako bi se najugroženijima pomoglo da im bude osiguran obrok.

    Dan započinjemo zahvalom na donaciji 300 kg brašna osnivačima kluba "UNITED TRIBUNS" na čelu sa Armin Ćulum , Nermin…

    Gepostet von U.G. "Zajedno za naš grad" Mostar am Samstag, 18. April 2020

     

    Iz grada na Neretvi, divnog Mostara, krenula je podjela od oko 45 tona brašna i ostalih namirnica za najugroženije kategorije u Bosni i Hercegovini.

    “Razmišljali smo da osigurano brašno ustupimo nekoj humanitarnoj organizaciju, ali smo onda shvatili da i oni imaju jako puno posla u ovo vrijeme, a s druge strane smo htjeli biti sigurni da je svaka vreće došla u prave ruke”, kaže Seferović.

    Šta reći osim da se ovakve geste ne smiju zaboraviti, pomoći ljudima u stanju potrebe je nešto što je u ovakvim momentima i najpotrebnije. Ova akcija se nastavlja i dalje.

     

    Must Read

    spot_img