ANĐELA BOLANOVIĆ: Odlazak u Indiju me ojačao kao modela i osobu

0
1110

Anđela Bolanović iz Čelinca ima 17 godina i od djetinjstva uvijek se divila djevojkama koje se bave modelingom. Ovu uzornu učenicu Srednje muzičke škole u Banjoj Luci na Instagramu primijetila je modna agencija “Cyrus Models”, koja joj je ponudila saradnju.

“Dugo sam razmišljala, da li da uđem u svijet modelinga i uz sve provjere, pristala sam. Razmišljajući o svemu tome, shvatila sam da su moda i muzika, odličan spoj“, kaže Anđela Bolanović.

Mlada manekenka imala je već nekoliko angažmana.

“Moj najveći uspjeh bio je odlazak u Indiju, što me je ojačalo, ne samo kao modela, već i kao osobu koja je samostalno otišla u “drugi svijet”, govori zanosna Anđela, koja često ima šutinge, koje radi s ljubavlju.

Otkrila nam je i šta je potrebno za uspjeh na modnoj pisti.

“U svijetu modelinga, jedan od najvećih, ali i ne jedinih predispozicija, jeste fizički izgled. Veoma bitne predispozije su i samouvjerenost, komunikativnost, dostojanstvenost i po meni još važnije, razumne odluke. Nemam ništa protiv estetskih zahvata, ako je to u granicama prirodnosti i ako će se djevojka osjećati privlačnije i sa više samopouzdanja”,  smatra naša sagovornica.

Ova ljepotica privlači pažnju mnogih muškaraca.

“Odgovara mi laskanje, kao i svim djevojkama. Privlače me muškarci koji su brižni i imaju poštovanja prema ženama, vole djecu i imaju čvrst karakter”, zaključuje Anđela Bolanović, koja će se s ljubavlju nastaviti baviti muzikom i modelinog.