KRAJ LJUBAVNE DRAME: Damir Džumhur raskinuo s manekenkom!

0
337
FOTO: Damir Džumhur/Instagram

Ljubavnoj drami između srpske manekenke Helene Todorović i najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura saznajemo, definitivno je došao kraj. Naime, izvori bliski ovim dvjema osobama kažu, kako se od početka nagađalo da ova veza neće potrajati.

Kako prenose zvanični izvori, nezadovoljstvo je kulminiralo od strane Helene, koja je kazala kako je Damir u zadnje vrijeme postao veoma čudan. “Počeo je da izlazi u kasnu noć, zanemarajući mene i njegove obaveze prema meni, uz sve to krijući telefon i pozivne brojeve, ne bi li otkrila pravu verziju njega” kazala je Helena Todorović.

Bitno za napomenuti je i to da je ovaj par bio u vezi od juna 2019. godine, dok su popratne reakcije na njihovu vezu bile podijeljene.

Da li ovaj raskid možemo pripisat njegovim čestim ispadima na teniskom terenu ili navodnim insinuacijama iz svijeta sporta da, trenutno najbolji bh. teniser, u zadnje vrijeme ne igra na zadovoljavujućem nivou – na vama je da procijenite.

Ono što se da naslutiti jeste da mladi bh. teniser zbog nebouzdanog duha dobija salve kritika u zadnje vrijeme. Kako unutar, tako i izvan, naše države. Pa se, shodno tome, postavlja pitanje – da li bi bio bolji i na terenu i u društvu da ne pravi greške u koracima, greške koje su ga dosta puta ‘došle glave’, a za koje nije ni svjestan da ih čini.

Vjerujemo da će ga nakon ovog emotivnog kraha, teniski teren prizvati sebi te da će tu postati veoma uigran.