SEKSEPILNA EMA GOJKOVIĆ: Da bi mene privukao, muškarac mora biti…

Mlada Beograđanka Ema Gojković plijeni svojom ljepotom gdje god da se pojavi. 

Ova 22-godišnja manekenka trenutno je studentica četvrte godine Odsjeka za historiju na Filozofskom fakultetu u glavnom gradu Srbije. Završila je muzičku školu i svira obou, a pored toga veliki je ljubitelj jezika. Još od djetinjstva, gajila je ljubav prema modelingu.

“Na podstrek svoje tetke, učestvovala sam na reviji sa svojih pet godina i tako se prvi put susrela s svijetom mode. Oduvijek sam voljela biti ispred kamera. Taj momenat u meni budi poseban dio moje ličnosti”, kaže Ema Gojković, koja je trenutno angažirana u agenciji “Chance model menagement” i radi na projektima koji će uskoro ugledati svjetlost dana.

https://www.instagram.com/p/Br0EADultKc/?utm_source=ig_web_copy_link

Otkrila nam je i tajnu uspjeha na modnoj pisti.

“Sama pomisao da živim svoje snove baveći se modelingom za mene je veliki uspjeh. Smatram da sve dolazi iznutra. Ima mnogo lijepih djevojaka i momaka, a da li ćete se izdvojiti iz mase, zavisi samo od vas samih. Biti svoj i prirodan, mislim da nema jednostavnijeg, a u današnje vrijeme, i težeg zadatka za svakog od nas”, priča zgodna Beograđanka.

Do sada se nikada nije srela s nemoralnom ponudom u ovom poslu

“Možda će neko reći da nisam profesionalac, ali nikada se ne bih fotografirala naga. Slažem se da je sve to umjetnost, ali ipak moj rad prati i moja porodica i stvarno nema smisla da gledaju moje nage fotografije”, riječi su ove ljepotice.

https://www.instagram.com/p/Br-MiJXFlLK/?utm_source=ig_web_copy_link

Smatra da je isključivo genetika zaslužna za njenu vitku liniju.

“Roditelji mi i dan danas izgledaju bolje nego mnogi moji vršnjaci, te sam s tog aspekta imala veliku sreću. Prvenstveno zato što mnogo volim jesti i nažalost, ne pazim da li je hrana koju konzumiram zdrava ili ne, što svakako ne preporučujem nikome. Kao manja sam trenirala košarku i zahvaljujući njoj sam dobila na visini. Danas ne treniram ništa, ali vodim aktivan život”, kaže naša sagovornica.

Seksepilna Beograđanka mami uzdahe mnogih muškaraca.

“Ne postoji djevojka koja ne voli da joj se udijeli kompliment, tu se apsolutno ni ja ne razlikujem od drugih. Međutim, nekako sam imuna na komplimente o mom izgledu. Komplimenti koji mene oduševe su prije svega oni vezani za mene kao osobu i ličnost, a zatim oni koji hvale moju inteligenciju i pamet. Jednostavno, samo oni ljudi koji zaista žele da zagrebu ispod površine i da vas upoznaju, udijelit će vam kompliment koji nema veze s vizuelnim i oni su pravi. Njih čuvajte”, poručuje ova zanosna i svestrana djevojka.

https://www.instagram.com/p/BwFMvKVlLae/?utm_source=ig_web_copy_link

Otkrila je i kakvi je muškarci privlače.

“Veoma sam probirljiva i niko mi nije dovoljno dobar, što svakako smanjuje i ovako mali izbor. Prije svega da je dobar čovjek. Da bi mene privukao, muškarac mora biti baš to, muškarac. Moram se osjećati sigurno i zaštićeno pored njega. Inteligencija i komunikacija su mi možda čak i najbitnija stavka, bez toga nema ništa. Zatim i naravno, kultura, maniri, vaspitanje”, otkriva atraktivna manekenka.

Putovanja su sastavni dio njenog posla i raduje se posjeti Sarajevu.

“Rim je grad kome se uvijek rado vraćam i koji ima jednu neobičnu čar i kad je riječ o umjetnosti, modi i historiji. Najveća želja mi je da posjetim čitavu Južnu Ameriku i Bliski Istok. Sarajevo ću obići prvi put na proljeće i neizmjerno se tome radujem”, zaključuje Ema Gojković koja u budućosti želi završiti fakultet, a jedini plan joj je da bude sretna u životu.

https://www.instagram.com/p/Bxhag7xI2wM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bv_YxaIFfgP/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuhPISslG_V/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BryIyO7lqfm/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4vKNVIl7UM/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4N6qSppAyA/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bz2kixZodHX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/ByBjbU9ozs-/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Brc0lXNlF3Q/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bq4csHXlORh/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.