NOVA SEZONA ŠOU PROGRAMA: Supertalent od večeras na Novoj BH!

SHOWBIZZ

U novoj, sedmoj sezoni ‘Supertalenta’, koja će gledatelje pred TV ekranima okupiti večeras u 21.30 sati na Novoj BH, ponovo gledamo talente vrijedne pobjede i tačke koje ostavljaju bez daha. Pjevači, muzičari, plesači, akrobati, iluzionisti, kao i brojni drugi talenti, borit će se za laskavu titulu sedmog Supertalenta, a prolaz u daljnje takmičenje ovisit će o stručnom žiriju kojeg i ove godine čini dobro uigrani tim: Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.silicone sex toys sex toy store cheap jerseys wig outlet adidas factory outlet adidas store cheap jerseys nike men��s air jordan 1 mid stores nike air max 95 men custom hockey jerseys nfl store cheap nike air max shoes cheap human hair lace front wigs nfl jerseys cheap adidas factory outlet

NOVA SEZONA: Supertalent od večeras na Novoj BH

U audicijskim emisijama koje slijede vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. Prva emisija donosi brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom izvedbom potaknuti vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja. Neki kandidati ostavit će sve u čudu svojim talentom koji nije nikad viđen na ovim prostorima, dok će pojedini kandidati nasmijati žiri i gledatelje do suza.

Sedma sezona sastoji se od osam audicijskih emisija, dok ćemo u emisijama uživo gledati TOP 40 kandidata koje je žiri izabrao i potvrdio da upravo njih, odnosno njihov talent, želi gledati u borbi za pobjedu.

Prva epizoda nove sezone ‘Supertalenta’ donosi zagarantiranu zabavu, a ko će sve stati pred žiri i hoće li izboriti prolaz u daljnje takmičenje ne propustite saznati u petak, 04. oktobra od 21.30 sati na Novoj BH!