ADNA MUŠIĆ: Bez izazova nema rezultata

Adna Mušić dolazi iz Breze i pobjednica je Izbora za Fotomodela Zeničko-dobojskog kantona.

U razgovoru za dobarportal.net opisala je kako su tekle pripremale za ovaj izbor i kako se osjećala na pisti.

“Pripreme su trajale tri dana i kroz to vrijeme uložila sam maksimalno sebe i dala sav svoj trud da se predstavim u najboljem izdanju. Pa sam izlaz na pistu bio je i više nego očaravajući gdje pored publike imali smo i stručan žiri gdje svakom svojom pojavom trebali smo ostaviti na njih zadivljujući utisak, osjećaj koji se ne može opisati riječima nego ga samo treba doživjeti”, govori Adna Mušić.

Otkrila nam je i šta je to izdvaja od ostalih učesnica.

“Shvatila sam takmičenje ozbiljno i modeling kojim se planiram baviti u nastavku života. Jednostavno, uživam na pisti i pred kamerama. Komunikativna sam, ambiciozna, društvena, simpatična kao osoba gdje pojavom privučem druge osobe”, kaže naša sagovornica.

Zatim se osvrnula i na samu atmosferu koja je vladala tokom takmičenja.

“Atmosfera tokom takmičenja bila je kako stresna tako i opuštajuća jer prilikom svakog izlaska imale smo najveću podršku od Selme i Sare, tako da smo sve uradile i više nego odlično”, navodi ova zanosna djevojka te dodaje da je tokom takmičenja željela se pokazati kao ozbiljna osoba koja uživa pred kamerama i medijima u svakom momentu.

Adna Mušić (FOTO: Adna Mušić, privatni arhiv)

Potom se dotakla se i samog stila kojeg je predstavila na pisti.

“Prilikom svakog izlaska na pistu potrudila sam se da svaku kombinaciju predstavim u što boljem svjetlu”, ističe Adna Mušić.

Kazala nam je i kako se nosila s pritiskom tokom ovog takmičenja.

“Najveći pritisak tokom samog takmičenja i što je najviše okupiralo moje misli je bilo hoću li biti među top šest djevojka. Nastojala sam da prilikom svakog izlaska publika bude zadovoljna i da pridobijem njihove simpatije”, priznaje naša sagovornica.

Imala je i poruku za druge djevojke koje možda razmišljaju o ulasku u svijet modelinga.

“Pa svim djevojkama bih poručila da se prijave i okušaju svoju sreću da bi stekle novo iskustvo u svijetu modelinga jer bez izazova nema rezultata”, naglašava ova lijepa Brezanka.

Adna Mušić (FOTO: Adna Mušić, privatni arhiv)

Upitali smo je i kako planira iskoristiti titulu fotomodela Zeničko-dobojskog kantona u budućnosti.

“Želim da postanem poznata, popularna kroz svijet mode i da se u nastavku svoje budućnosti nastavim baviti ovim poslom i ostanem u agenciji Fashion M da radim za njih gdje se radujem zajedničkoj saradnji”, izjavljuje Adna Mušić.

Nastavlja da nosi veoma lijepe uspomene s takmičenja.

“Vrlo sam impresionirana i zadivljena kako je organizacija sve uradila i doprinijela svemu tome da sve izgleda do savršenstva. Kroz svoj trud i zalaganje mislim da Zeničko-dobojskom kantonu mogu doprinijeti jako mnogo i predstaviti ga u najboljem svjetlu”, priča naša sagovornica.

    Poručuje da i u budućnosti želi nastaviti nizati uspjehe u modelingu.

    “Nadam se da će mi ova titula omogućiti bolju perspektivu u nastavku bavljenja ovim poslom u svijetu mode”, zaključuje ova harizmatična djevojka.