TEODORA PLAZINIĆ: Prirodnost nikada neće izaći iz mode

Teodora Plazinić iz Čačka studentica je psihologije u Beogradu u kojem trenutno živi, a ova svestrana djevojka uspješno se bavi i modelingom te svira violinu.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da se modelingom oduvijek željela baviti kao i mnoge djevojčice koje maštaju da se pojave na velikim pistama i u raznim kampanjama.

“Oduvek sam imala strast prema modi i umetnosti, uživam da se fotografišem. Promenila sam par agencija, a trenutno sarađujem sa divnom manekenkom Melinom Čatak koja mi jako pomaže u izgradnji karijere, veoma je posvećena i odgovorna i uvek je tu da mi pruži podršku i pomogne šta treba. Agenciju M&E Models Management bih svima iskreno od srca preporučila ukoliko žele da se bave modelingom i grade svoju sigurnu karijeru”, govori Teodora Plazinić.

Teodora Plazinić (FOTO: Teodora Plazinić, privatni arhiv)

Ne krije da je ponosna na sve što je do sada uradila u karijeri.

“Ne znam da li mogu nešto baš posebno da izdvojim, radila sam zaista prelepe revije za velike dizajnere poput Igora Todorovića, Bate Spasojevića, Suzane Perić… ali kao neki moj uspeh kada sam se osetila najposebnijom mogu da izdvojim da sam se našla u prestižnom pariškom časopisu ‘Moevir’ u kojoj su se pronašle čak četiri moje fotografije”, kaže sagovornica.

Dodaje da se u modelingu često suočava sa raznim izazovima.

“Neki od njih uključuju održavanje fizičke kondicije, prilagođavanje različitim stilovima i zahtevima klijenata, kao i konstantno putovanje i prilagođavanje novim okruženjima. Takođe, konkurencija može biti jaka, pa je važno ostati motivisan i istrajati. Ali sve ove izazove vredno je prevazići zarad ostvarenja svojih ciljeva u svetu modelinga”, priča ova lijepa djevojka.

Teodora Plazinić (FOTO: Teodora Plazinić, privatni arhiv)

Potom smo je upitali koju kozmetiku preferira te nam je otkrila i jedan beauty savjet.

“Kada je u pitanju kozmetika, volim koristiti različite brendove i proizvode, ali neki od mojih omiljenih su MAC, NARS i Urban Decay. Što se tiče beauty saveta, evo jednog: uvek je važno pravilno negovati kožu. Redovno čišćenje, hidratacija i zaštita od sunca su ključni koraci za zdravu i blistavu kožu. Takođe, ne zaboraviti sebi pružiti dovoljno odmora i hidratacije kako bi koža izgledala sveže i sjajno. Negujte svoju prirodnu lepotu”, izjavljuje Teodora Plazinić.

Kazala nam je i koja je to njena tajna vitke linije.

“Pijem dosta vode i pokušavam da se što zdravije hranim, naravno trening je ključna stvar ali svakako smatram da veliku ulogu u održavanju vitke linije igra genetika”, jasna je naša sagovornica.

Teodora Plazinić (FOTO: Teodora Plazinić, privatni arhiv)

Zatim se osvrnula i na estetske zahvate.

“Mislim da je to danas otišlo jako daleko i da je skoro nemoguće da postoji devojka koja nešto na sebi nije uradila. Lično ne bih ništa menjala na sebi i smatram da prirodnost nikada neće izaći iz mode”, naglašava ova 21-godišnja djevojka.

Mišljenja je da nažalost naše balkansko društvo ima predrasuda prema mladim, uspješnim i lijepim djevojkama.

“Nekada se mlade uspešne i lepe devojke mogu suočiti sa zavidom ili neprijateljstvom zbog svojih postignuća ili izgleda. Međutim, važno je da se ne obaziremo na takve predrasude i da se fokusiramo na svoje ciljeve i sopstvenu sreću. Biti uspešan i lep je nešto što treba da se slavi, a prave prijatelje ćemo prepoznati po tome što će nas podržavati i biti srećni zbog našeg uspeha”, tvrdi Teodora Plazinić.

Teodora Plazinić (FOTO: Teodora Plazinić, privatni arhiv)

Napominje da se osjeća sretno i zahvalno kada dobije komplimente,

“Trudim se da prihvatim komplimente sa osmehom i iskrenom zahvalnošću pa i da ih uzvratim. Što se tiče momaka, privlače me košarkaši, (smijeh), šala na stranu, volim momke koji su iskreni, pažljivi i imaju smisao za humor. Bitno je da budu podržavajući i da me inspirišu da budem najbolja verzija sebe. Ali naravno, svako ima svoje jedinstvene preference i ono što je važno je da pronađeš nekoga ko te čini srećnom i ko deli tvoje vrednosti. Ja sam srećno zaljubljena i pronašla sam baš to”, navodi naša sagovornica.

Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove za budućnost.

“Moji planovi su da nastavim da sarađujem sa Melinom Čatak i agencijom M&E Models Management i zasigurno ću dostići najbolje rezultate i uspehe. Uskoro se spremam putujem za Indiju i jako sam uzbuđena”, zaključuje ova zanosna djevojka.

Teodora Plazinić (FOTO: Teodora Plazinić, privatni arhiv)