NERA NIKOLIĆ: Za uspjeh na modnoj sceni neophodno je da si karizmatična osoba

Nera Nikolić rođena je Dubrovkinja sa zagrebačkom adresom, a u glavnom gradu Hrvatske diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

U razgovoru za dobarportal.net ističe kako biti influencerica za nju znači biti osoba koja svakodnevno dijeli lijepe trenutke na svom profilu.

“Nisam onaj tip osobe koji stavlja sve i svašta, već je moj profil ispunjen pozitivnom energijom. A u taj svijet sam uplovila sasvim slučajno jer sam Instagram profil otvorila 2012. godine i od tad me ljudi prate. Zapravo nikad mi nije bila želja biti influencer, ali samo od sebe se dogodilo i sad mi je drago zbog toga”, priča Nera Nikolić.

Dodaje da joj nema draže stvari na svijetu od putovanja.

“Ispunjava me samo planiranje istih, a tek kad dođem negdje i shvatim da sam na mjestu na kojem sam oduvijek željela doći, budem stvarno presretna”, kaže sagovornica.

Nera Nikolić (FOTO: Privatni arhiv)

Prema njenim riječima, najdraži gradovi su joj Istanbul, Tokyo i Dubai te se zapravo ne može odlučiti samo za jedan.

“Sva tri potpuno su različita osim u jednoj stvari, a to je užurbanost, pa eto očito volim gradove u kojima se stalno nešto novo događa”, govori ova zanosna djevojka.

Potom nam je otkrila šta je neophodno za uspjeh na modnoj sceni.

“Za uspjeh na modnoj sceni neophodno je da si karizmatična osoba. Svake godine na natjecanja ljepote prijave se prelijepe djevojke i često bude jako teško odlučiti koja je najljepša, ali tu karizmatičnost preuzima ulogu. Svakako djevojke moraju biti i pristojne te obrazovane i bez toga dvoje nemoguće je uspjeti na izborima ljepote”, navodi Nera Nikolić.

Nera Nikolić (FOTO: Privatni arhiv)

Uvjerava da je najbitnije voditi brigu o sebi i svom zdravlju te iznosi i svoj stav o estetskim zahvatima.

“Nemam ništa protiv estetskih zahvata dokle god su umjereni, a na sebi trenutno ne bih radila ništa”, izjavljuje sagovornica.

Na kraju smo je upitali i kada bi je mogli očekivati u Sarajevu.

“Sarajevo stvarno obožavam i često me možete i sresti tamo. Sigurno ću uskoro ići na skijanje na Jahorinu pa ću ostati i neko vrijeme u Sarajevu”, zaključuje ova zanosna djevojka.

Nera Nikolić (FOTO: Privatni arhiv)