SRBIJA: Neo Paulex otvorio prvu školu za DJ-eve svjetskog tipa

Nemanja Pavlović, poznatiji kao Neo Paulex, otvorio je prvu školu za Didžejeve svjetskog tipa. Beograd je svjetska metropola, a oduvijek je bio i srce Balkana, za mnoge muzičke događaje i inspiracija mnogih umjetnika.

Ono što ga izdvaja po svojoj posebnosti u regionu je i prva škola za mlade i talentovane didžejeve na Balkanu. Osnivač prve škole na Balkanu za profesionalni didžejing je poznati srpski DJ i producent Neo Paulex iz Beograda. Nemanja Pavlović, alijas Neo Paulex, majstor haus i elektro dens muzike, riješio je da za vrijeme ,,korona mirovanja’’ po Beogradskim klubovima otvori muzičku školu u Beogradu za didžejeve i to poslije deset godina uspješne karijere po najpopularnijim prestoničkim klubovima.

Podržan je od najbolje svjetske izdavačke kuće “Spinnin’ Records”. Njegovo posljednje izdanje pod nazivom “Moonlight” plasirao je u grčkoj izdavačkoj kući “Alveda Music”. Novi ugovori pristižu od svjetske popularne izdavačke kuće “Blanco Y Negro” iz Španije. Nakon dugogodišnjeg iskustva, odlučio je da svoje znanje prenese na mlade i perspektivne ljude koji su spremni da svoj talenat i zainteresovanost u muzici usmjere na kvalitetan način i dosegnu maksimalni potencijal, a samim tim i neprikosnovene rezultate.

Otvaranje škole za DJ-eve i producente pod imenom “Class with Neo Paulex” daje mogućnost mladim nasljednicima da nauče osnovne karakteristike, upotpune već predstojeće znanje i podignu nivo profesije uz praksu i lekcije, koje će nakon “korona pauze” moći da primjene na muzičkoj sceni Balkana.