SARADNJA VRIJEDNA MILIONE: Alen Albinović sarađuje sa čuvenom modnom kućom Dior

Džetseter Alen Albinović, na radost mnogobrojnih fanova i na žalost hejtera, sklopio je marketinšku saradnju na Instagramu sa čuvenom francuskom modnom kućom Dior.

 

Albinović je naime sklopio saradnju sa Dior Skincare, pod kompanijom spomenute modne kuće koja je specijalizirana za luksuznu njegu lica, tijela i kože. Od kada je započeo svoju karijeru prije petneastak godina, Alen se u javnosti često pojavljivao u komadima odjeće spomenutog luksuznog brenda. Njihovu kozmetiku, proizvode za njegu lica i tijela te parfeme često je isticao u emisijima na televiziji i na svojim profilima na društvenim mrežama. Tako da ova saradnja uopće ne treba da nas čudi. Koliko novca vrijedi, samo se u javnosti trenutno nagađa. Sa obzirom na Alenovu popularnost i praćenje publike na društvenim mrežama, cifra je zasigurno mnogo veća od one koju “obični smrtnici” mogu da zamisle.

Najava vlastitog parfema “Destiny” by Alen Albinovic Fragrances (FOTO: Alen Albinović, promo)

https://youtu.be/-pM1jllZaeI

“Presretan sam. Dior je jedna od mojih omiljenih robnih marki. Godinama koristim njihove proizvode, nosim njihovu garderobu i torbe. Da su me pitali i da džabe to učinim, pristao bih odmah. Saradnja sa kućom Dior je mjerljiva dobivanju Nobelove nagrade ili Oskara. Sve je mnogo lakše kada živite u Europi, gdje je sve dostupno. Ukoliko se situacija sa korona virusom smiri, pozvan sam na sedmicu mode Diora u Parizu” – kaže Alen.

I prije saradnje, bio je redovan gost u Dioru u Danskoj (FOTO: Alen Albinović, privatni arhiv)

Alen je, također, sve oduševio najavivši i vlastiti parfem “Destiny”, te još nekoliko saradnji u ovoj godini. Bilo kako bilo, za Alena nema zime.

Ova godina će po svemu sudeći biti u njegovom znaku, jer nakon romana “Život u doba korone”, parfema “Destiny” i saradnje sa globalnim luksuznim brendovima poput Diora i Zalanda, možemo samo očekivati da će nam se jednog dana javiti sa ručka iz Bijele kuće u prisustvu aktuelnog američkog predsjednika Bajdena.

Slika sa godišnjeg odmora u zamku Slot u Middelfartu u Danskoj, Alen nosi Dior Saddle Bag (FOTO: Alen Albinović, privatni arhiv)