NENO MURIĆ PORUČUJE: Dosta je tužnih pjesama! Stigla je “Bambina” /VIDEO

Neno Murić pjevač je koji već godinama lomi mnoga ženska srca, ali i mušarcima postavlja nove standarde ponašanja prema damama. Sve to uz ritmove i tekstove njegovih pjesama. Svoju postojanost na sceni do sada je obilježio nizom balada. Vrijeme je za promjene jer stigla je pjesma u reggaeton ritmu.

 

Prije par trenutaka, na Neninom youtube nalogu promovisan je spot za novu pjesmu “Bambina”. Pjesma je autorska, kaže nam Neno i dodaje:

“Napisao sam je prije nekoliko godina. Napokon došlo je vrijeme da je zaokružimo i predstavimo javnosti. Aranžman je uradio moj prijatelj i saradnik Edvin Hadžić, dok smo muziku uradili zajedno. Vrijeme izolacije nam je otvorilo nove mogućnosti i dalo prostora da se posvetimo autorskom radu.”

Detalj sa snimanja spota za novu pjesmu Nene Murića (FOTO: Jasmin Jatić)

“Bambina” je moderna i veoma vesela pjesma. Na prvo slušanje vašem uhu će, vjerujemo, biti veoma dopadljiva. Spot je, također, rađen uz mnogo ljubavi, vjerujemo da će se svidjeti publici baš kao i nama koji smo ga već vidjeli. Prijatelji koji su čuli ovu pjesmu prije premijere, prognoziraju da će biti pravi ljetni hit.

“Istina, drugačija je od onoga što sam do sada radio, ali ljudi koji slušaju moju muziku navikli su na eksperimente koje činim sa svakom novom pjesmom i jedva čekaju da čuju kako ću se snaći u reggaeton fazonu, gdje više recitujem nego pjevam. Priznajem, ovo je za mene bio izazov.”, nadovezao se Murić na priču o tome da li je bilo teško donijeti odluku o promjeni muzičkog pravca.

 

Detalj sa snimanja spota za novu pjesmu Nene Murića (FOTO: Jasmin Jatić)
Detalj sa snimanja spota za novu pjesmu Nene Murića (FOTO: /IZVOR: )
Gdje su snimljeni kadrovi novog spota?

Spot za ovu numeru sniman je u Tuzli, prelijepom gradu naše drage Bosne i Hercegovine. Režiju i snimanje spota potpisuje majstor svog zanata, Azur Jahić, uz Jasmina Jatića i Marija Stjepića.

Ko se sve pojavljuje u spotu?

Glavnu ulogu u spotu igra model Ines Jovanović. Ovaj zanimljivi spot obogatili su i modeli agencije ABC Models.

 

PREMIJERNO NA DOBARPORTAL.net POGLEDAJTE NOVI SPOT NENE MURIĆA:

Uživajte u novom plesnom ritmu.