ON JE PJEVAČ ZA SVAKU POHVALU: Neno Murić oduševio svojim gestom!

SHOWBIZZ

Ovaj je pjevač mnogo puta u dosadašnjoj karijeri dokazao mnogim kolegama, ali i publici da možete biti itekako velika zvijezda, a i dalje tako skromna osoba. Dernek na njegov način, prepun pjesme i emocija, priredio je ovih dana štićenicima staračkog doma u Nedžarićima, u Sarajevu.

Neno Murić / Zoutube screenshot/

Vođen mišlju „Naše malo nekome mnogo“, Neno je odlučio posjetiti i pjesmom razveseliti štićenike staračkog doma u Nedžarićima.

– Ovo mi je jedan od najdražih nastupa u karijeri, ostao sam duže nego što je bilo planirano za moj nastup. Skoro sat i pol sam im ispunjavao muzičke želje, a sebi dušu nahranio ovom predivnom posjetom. Neki su i zaplesali uz mene, drugi su pjevali sa mnom. Dugo, baš dugo ću pamtiti ovaj predivni nastup i lijepo druženje. Sve vrijeme uz štićenike doma bilo je i ljubazno osoblje, koje im je bilo na usluzi i pazilo na njih. Njihova želja za životom me fascinirala. Ne mogu riječima da vam opišem koliko je bilo radosti, sreće, a bilo je i suza, radosnica. Pjevali smo pjesme iz njihove mladosti – za DOBARPORTAL izjavio je Neno Murić.

Pjevač velikog srca, koji je štićenicima i osoblju staračkog doma u Nedžarićima, nakon održanog nastupa, obećao ponovno okupljanje.

Neno Murić / Zoutube screenshot/