More
    HomeMODAANASTASIJA ĆUKOVIĆ: Ništa se ne može porediti sa prirodnom ljepotom

    ANASTASIJA ĆUKOVIĆ: Ništa se ne može porediti sa prirodnom ljepotom

    Anastasija Ćuković iz Bijeljine ima 18 godina i pohađa treći razred Ekonomske škole te se uspješno bavi modelingom.

    U razgovoru za dobarportal.net ističe da još od malih nogu gaji interes za bavljenje modelingom.

    “Kao mala, svaki dan bih se igrala, spremala se za grad sa sestrama, pa kada one odu ja ostanem u sobi i vježbam hod i zamišljam se da ću jednog dana biti na toj sceni i da će sve oči biti usmjerene na mene. Ali uvijek sam se vodila da za sve postoji pravo vrijeme i ako je suđeno da se desi, desit će se. Tako se desilo da dobijem poziv za Izbor za Fotomodela, gdje osvajam titulu Fotomodela Republike Srpske 2021. godine”, govori Anastasija Ćuković.

    Dodaje da u svakom poslu ni jedan izazov nije lak, jer ne ide sve tako lako kao što izgleda.

    “Modeling je sam po sebi izazov,  posao pun odricanja, truda i ulaganja u sebe, a najveći izazov jeste biti poseban na svoj način i originalan. Dosta ljudi kopiraju jedni druge i trude se da budu isti, za sebe sam sigurna da nisam jedna od njih. Trudim se da budem svoja i drugačija i mislim da me niko ne može iskopirati”, kaže ova mlada Bijeljanka.

    Potom nam je kazala i šta sve sadrži njena kozmetička torbica.

    “Volim da isprobavam nove proizvode, ali naravno koji su provjereni i neće štetiti mom licu. Smatram da svaka djevojka treba da brine o sebi i da treba da koristi proizvode da održava, njeguje i hidrira svoju kožu”, navodi sagovornica.

    Otkrila nam je i koja je tajna njene vitke linije.

    “Slagala bih kada bih rekla da je sve do treninga i zdrave ishrane, smatram da je to svakoj djevojci potrebno, ali što se moje vitke linije tiče pored toga, dosta sam povukla genetski”, priča Anastasija Ćuković.

    Prema njenim riječima, u današnje vrijeme estetski zahvati su normalna pojava, iako smatra da je svaka djevojka lijepa na svoj način,

    “Isto tako smatram da ako djevojke već nisu zadovoljne svojim izgledom i imaju velike komplekse što utiče na njih i misle da će se osjećati bolje, zašto da se ne odluče na estetski zahvat, ali da to bude bez pretjerivanja i da izgleda lijepo. Lično ništa ne bih radila na sebi, jer smatram da se ništa ne može porediti s prirodnom ljepotom”, jasna je ova atraktivna Bijeljanka.

    Napominje da je ljubav partnera ispunjava.

    “Njegova mi podrška daje sve veću motivaciju za nove izazove”, izjavljuje sagovornica.

    Ne krije da je izgled muškarca nešto što je na prvu privuče.

    “Ponašanje i unutrašnje osobine me zadržavaju. Smatram da je najvažnije da postoji međusobno poštovanje i da jedno drugom vjerujemo, a sve ostalo ide uz to”, naglašava Anastasija Ćuković.

    Priznaje da joj kao i svakoj djevojci prijaju lijepi komplimenti.

    “Ali naravno uvijek ima i onih loših, jer ne možemo se svima svidjeti i to je normalno. Svakako da više komplimenata dobivam od muškaraca, dok je kod djevojaka drugačije, tu se vidi velika ljubomora i zavist”, iskrena je ova zanosna Bijeljanka.

    Na kraju poručuje kako joj je obrazovanje prioritet.

    “Trenutno mi je najvažnije da završim školu, jer smatram da je obrazovanje na prvom mjestu. Također, želim da učestvujem u daljim izazovima modne agencije Fashion M koji su najpoznatiji i ujedno najbolji u Bosni i Hercegovini”, zaključuje sagovornica.

    Must Read

    spot_img