More
    HomeDOBARDOBRE PRIČEAMELA MELEGI: Ljepotica u ringu

    AMELA MELEGI: Ljepotica u ringu

    Amela Melegi iz Zrenjanina sutkinja je u amateskom i profesionalnom boksu od 2015. godine.

    U razgovoru za dobarportal.net ističe da je boks počela trenirati tako što je i njeno društvo u to vrijeme krenulo na treninge.

    “Kako su me oduvek privlačili borilački sportovi odlučila sam da im se pridružim. Vremenom sam zavolela ovaj sport i ostala u njemu. Sudijski poziv je usledio nakon nekoliko godina. Bez prevelikih očekivanja uplovila sam u tu priču. Malo po malo, to se pretvorilo u nešto mnogo ozbiljnije”, govori Amela Melegi.

    Dodaje da je uspjeh steći dobru reputaciju, te kroz karijeru održati dobar imidž, jer će uvijek biti izazovnih situacija.

    “Raditi ono što voliš i biti prepoznat u tome je velika satisfakcija, te je tako usledila nagrada u kategoriji sportski sudija od strane Sportskog saveza grada Zrenjanina. Takođe, svaka nova prilika budi osećaj uspeha”, kaže naša sagovornica.

    Upitali smo je da li društvo na Balkanu ima predrasuda prema uspješnim i lijepim ženama.

    “Možda je takvo razmišljanje zastupljeno u područjima gde se i dalje neguje patrijarhat. Savremeno doba sa sobom nosi i novo gledište na ženinu ulogu u društvu, te se njihov značaj i doprinos ceni i sve vise prihvata kroz sve sfere”, navodi ova zanosna sutkinja.

    Nastavlja da nema neke velike tajne kada je u pitanju njena vitka linija.

    “Redovni treninzi su ključ uspeha. Naravno i genetika je bitan faktor. Što se ishrane tiče, sve jedem, sa akcentom na manje porcije. Na mom meniju je uvek dobrodošla čorbica, kuvano jelo i riba”, priča sagovornica.

    Potom nam je otkrila i šta sve sadrži njena kozmetička torbica.

    “Ono što je neizostavno je krema za ruke. Pored nje je ruž i olovka za usne, kao i kompaktni puder za fiksiranje. Kod većine žena kao i u mojoj torbici se može pronaći još nekoliko kozmetičkih preparata, ali ovi proizvodi su za mene nešto bez čega ne mogu”, izjavljuje Amela Melegi.

    Poručuje da je redovno čišćenje lica savjet broj jedan koji bi dala drugim djevojkama.

    “Osnovna nega, u smislu umivalica sa blagim pilingom, kao i hidratantna krema i serum. Preporučujem i sheet maskice koje instant vraćaju sjaj i svežinu lica. Takođe, ono što svakodnevno praktikujem tokom ispijanja jutarnje kafe su hladni kolutici svežeg krastavca koje koristim za područje oko očiju, a tu su i radhlađeni gel jastučići kao pomoćna varijanta”, kazuje ova lijepa sutkinja.

    Tvrdi da sve što je u službi ljepote kod nje ne nailazi na osudu.

    “Ukoliko neko ima potrebu da popravi nešto na sebi i ako će na taj način biti srećniji i zadovoljniji zašto bi ga neko osuđivao. Naravno sve u granicama. Mislim da ne postoji osoba koja ne bi nešto menjala na sebi, pitanje je samo u kojoj meri to nešto nekom smeta”, jasna je naša sagovornica.

    Ne krije da kod muškarca prvo primijeti oči i ruke, a zatim i način na koji se smije i govori.

    “Energija kojom zrači je takođe bitna. Nervozni i preterano ozbiljni muškarci nisu nikom ciljna grupa. Umerenost i lepi maniri su najpoželjniji”, iskrena je na kraju Amela Melegi koja i u budućnosti nastavlja rad na sebi.

    Must Read

    spot_img