VOLI IZAZOVE: Zanosna Tanja Karać u vrućem izdanju u spotu Lapsus benda

Brčanka Tanja Karać ima 18 godina i već skoro četiri godine se aktivno bavi modelingom.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da pohađa Srednju ekonomsku školu te da dugi niz godina trenira taekwondo, ali i da o djetinjstva uživa u modelingu.

“Oduvijek sam voljela modu, od malih nogu što bi se reklo. Prvom prilikom kada me je moja Selma Maličbegović kontaktirala s prijedlogom da se prijavim na Izbor za fotomodela Brčko distrikta odlučila sam da uplovim u te vode. Moram da kažem da sam joj veoma zahvalna na svemu što me je naučila do sada”, govori Tanja Karać.

Napominje da je modeling pun odricanja, truda i rada na sebi.

“Generalno volim izazove te da se oprobam u novim stvarima. Također smatram da umijem da se prilagodim svakoj ulozi”, navodi ova mlada Brčanka.

Kada je riječ o njenoj kozmetici, kazuje da trenutno koristi kompletnu liniju od La Roche Posay brenda i veoma je zadovoljna istim.

“Što se tiče beauty savjeta, rad na sebi, zdrava ishrana, unos mnogo vode kao i pravilan trening su najbitniji. Smatram da ne postoji šminka koja može sakriti nedovoljan rad na sebi”, kaže sagovornica.

Ova zgodna djevojka nedavno je ostvarila i ulogu u muzičkom spotu Lapsus benda.

“Do saradnje je došlo preko njihovog menadžera Darka Lazića. Moram priznati da je ovo moj prvi ozbiljan projekt i da sam veoma ponosna i počastvovana što sam baš ja dobila ulogu u spotu kao i priliku da sarađujem s tako velikim izvođačima”, s oduševljenjem izjavljuje Tanja Karać.

U spotu se našla u jednom vrućem izdanju, a iznijela nam je i svoje utiske sa snimanja tih erotičnih scena.

“Moram priznati da mi je u početku bilo malo neprijatno. Međutim, Emir Aličković je stvarno profesionalan, kulturan i dobar momak te mi je pomogao da se opustim kroz snimanje i da to odradimo što bolje. Kasnije sam se već opustila i spot je ispao odlično. Sve u svemu bilo nam je jako lijepo na snimanju, i moram naglasiti da je cijela ekipa bila odlična”, priča ova zanosna Brčanka.

Otkriva da trenutno nije u ljubavnoj vezi.

“Želim da se posvetim sebi, svojoj karijeri kao i obrazovanju. Ljubav će doći kada bude bilo vrijeme za nju. Moja baka mi je uvijek govorila da je ljubav poštovanje i toga se držim”, jasna je sagovornica.

Nastavlja da je najviše privlače kulturni i zabavni momci.

“Volim one momke koji drže do sebe, imaju manire i poštovanje. Što se fizičkog izgleda tiče volim visoke i tamne momke. Ali fizički izgled nije ono što me zadrži”, naglašava Tanja Karać.

Dodaje da joj, kao i svakoj djevojci, prijaju komplimenti.

“Naravno, tu će se uvijek naći i neko ko komentariše u negativnom smislu, ali generalno se ne obazirem mnogo na to”, poručuje sagovornica.

Poručuje da će i u budućnosti nastaviti raditi na sebi, svojoj karijeri i obrazovanju.

“Sljedeće godine planiram da upišem faklutet, naravno i da nastavim da se bavim modelingom. U toku su razni projekti sa agencijom Fashion M, svašta se sprema. Moram naglasiti da imamo odličan tim i da sam ponosna što sam dio istog”, završava ova atraktivna Brčanka.