Cancel Preloader

MANEKENKA MELINA ČATAK: Casting je u toku za sve zainteresirane modele

 MANEKENKA MELINA ČATAK: Casting je u toku za sve zainteresirane modele

Melina Čatak već nekoliko godina uspješno se bavi modelingom i iza sebe ima niz ostvarenih saradnji s raznim svjetskim modnim brendovima.

U razgovoru za dobarportal.net ističe da internacionalni uspjeh ne dolazi preko noći.

“Iz mog iskustva potrebno je bilo mnogo truda da bih postigla to što jesam. Uvijek sam motivirana da radim na sebi, i izgledam što bolje”, kaže Melina Čatak.

Potom nam otkriva da sa svojim poslovnim partnerom Emanuellom Mancyjem radi na pokretanju vlastite modne agencije.

“Nadam se da će do kraja novembra sve biti spremno i da ćemo otvoriti obuku za modele, kao i agenciju za modele, koji žele da grade internacionalnu karijeru. Glavno sjedište agencije će se nalaziti u Zagrebu. Casting je u toku za sve zainteresirane, a modeli me mogu kontaktirati putem Instagrama ili na e-mail: melina.catak@outlook.com, odnosno Emanuella putem Instagrama ili na e-mail: emanuellmanchyphotography@gmail.com”, navodi naša sagovornica.

Imala je i neke savjete za druge djevojke koje žele da se bave modelingom.

“Ne možemo postati ono što želimo ostajući ono što jesmo. Moraju biti što više posvećene svom uspjehu, da budu odane svojim snovima i uvijek, ali uvijek, da vjeruju u sebe”, ističe Melina Čatak koja zaključuje da se lijepa i pametna djevojka mora cijeniti u ovome poslu.

Jasmin Alibegović

http://www.dobarportal.net

Related post