More
  HomeDOBARDOBRE PRIČEFUTURES LEADERS SUMMIT: Najveći bh. summit za lidere u decembru ponovo stiže...

  FUTURES LEADERS SUMMIT: Najveći bh. summit za lidere u decembru ponovo stiže u Sarajevo

  U brzom razvoju tehnologije i liderstva, Futures Leaders Summit je posvećen pružanju osnovnih elemenata za uspjeh liderima u nastajanju u Bosni i Hercegovini. Fokusiran na kvalitetno obrazovanje, pristup tehnologiji i razvoj liderstva, FLS će postati primarna platforma na saradnju lidera u usponu, lokalne ekonomije i globalne zajednice.

  Od 2023. nadalje, Futures Leaders Summit širi svoj domet izvan STEM-a, obuhvatajući širok spektar tema. Ovogodišnja tema je “Rethinking the Present. Reimagining the Future.” sa tri treka: Game On: The Potential of Digital Entertainment, Building Transformative Communities, i Emerging Technologies and Their Impact on Society.

  Među svjetski poznatim govornicima su Sead Ahmetović (WeAreDevelopers), Eddie Čustović (Fondacija budućnosti u BH), Almir Brljak (Sinn Studio), and Senad Šantić (ZenDev).

  I ovaj put omogućavamo ulaz sa dvije različite ulaznice:

  Karta ‘Loading Changemaker’ pruža sveobuhvatno iskustvo tokom 3 dana, posebno prilagođeno studentima i mladim profesionalcima. Ovo uključuje pristup ‘Learning Journeys’ s radionicama i posjetama kompanijama, dizajniranim za istraživanje područja interesa. Također omogućuje sudjelovanje u glavnom događaju u Domu Mladih s keynote govornicima, Fireside chats, panel diskusijama, networkingom i expo. Ulaznica uključuje hranu i piće tijekom sva 3 dana. Dostupna je isključivo putem Student+ Granta (više informacija uskoro).

  S druge strane, ulaznica “Get Inspired” traje 2 dana i omogućava pristup isključivo glavnom događaju u Domu Mladih. Skrojen za profesionalce koji žele poboljšati svoju bazu znanja, ova ulaznica uključuje keynote govornike, Fireside chats, panel diskusije, networking i expo. Besplatna hrana i piće su obezbijeđeni za oba dana, što osigurava pozitivno iskustvo!

  U narednim danima, Futures Leaders Summit će otvoriti Early Bird prodaju ulaznica ii objaviti Student+ grantove za studente koji žele doći na događaj bez ikakvog troška. Pratite naše društvene mreže i našu oficijelnu stranicu kako bi bili prvi da saznate kada se otvore prodaja i grantovi. Ne propustite priliku da se povežete sa preko 500 učesnika, uključujući predstavnike uspješnih bh. i regionalnih kompanija, kao i stručnjake iz svijeta tehnologija, liderstva, gejminga i poslovanja.

  Prepoznati od strane renomiranih domaćih kompanija ZenDev, DM, Authority Partners, USAID Turizam, DCCS, Design Better Studio, i Mono.

  Futures Leaders Summit je godišnji događaj, organizovan od strane Fondacije budućnosti u BiH, namijenjen budućim liderima s ciljem da im pomogne da ponovno razmisle o sadašnjosti i zamisle budućnost.

  Must Read

  spot_img