Šako Polumenta objavio novu pjesmu, snimljenu po istinitoj priči

Godine prolaze a pjevač Šako Polumenta niže sve same hitove.

Čovjek je koji je čista emocija i koji nikada nije omanuo u izboru pjesama, kažu mnogi koji ga poznaju. Sve što radi, Polumenta to radi sa puno ljubavi i uz profesionalan pristup.

Šako pomjera granice. Svoju mnogobrojnu publiku obradovao je novom pjesmom, a veoma posebnom pjesmom koja ima istinitu priču.

“Snajka” naziv je pjesme koja je naišla na mnogobrojne pozitivne komentare. Napisana je po istinitom događaju i nakon preslušavanja pjesme, dobijete utisak da niko do sada u par minuta nije bolje objasnio šta znači živjeti život bez morala i kakve to sa sobom posljedice nosi – mišljenja su mnogi.

”Nadam se da ćeš ovom pjesmom spasiti tragedije mnoge mlade živote” samo je jedan od stotine i stotine komentara koji se  mogu pročitati ispod objavljene pjesme na muzičkim striming servisima.

Pogledajte spot.

“Poslije tri godine rada na ovom remek djelu evo da podijelim sa vama zadovoljstvo i poklonim vam nešto najljepše što može muzika podariti i učiniti vječni trenutak u srcima ljudi. Samo ja znam kroz šta sam prolazio i koliko aranžera je radilo ovu pjesmu. Hvala vam za nevjerovatnu podršku dragi poštovaoci moje muzike pa su i sa razlogom ovi rezultati ovako dobri. SVE STO SAM HTIO DA VAM KAŽEM ZA SVE OVE GODINE PJEVANJA I ĆUTANJA ….Evo REKAO SAM!”, napisao je pjevač u objavi na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sako Polumenta (@sakopolumenta)