APEL ZA POMOĆ: Pozovite 17031 i donirajte 2 KM za liječenje Mehmeda Ibrahimovića

Mehmed Ibrahimović iz Gradačca, mladić rođen 1997. godine, već dugo čeka na operaciju za koju mu na klinici u Baselu u Švicarskoj daju velike šanse, da će ponovo stati na svoje noge i vratiti osnovne životne funkcije.

Apel za pomoć

Za njegovu operaciju i ozdravljenje potrebno je ukupno 147.000 CHF. Porodica je od 2018. do februara ove godine prikupila skoro pola potrebnog iznosa. Kada su nam se obratili s molbom za pomoć u prikupljanju sredstava bilo je potrebno prikupiti još 150.000 KM. Od tada, od februara do danas, uspjeli smo putem humanitarnog telefona i humanitarnih kutija postavljenih u objektima @mesic prom, te dobrovoljnim prilozima dobrih ljudi datih porodici prikupiti svi zajedno oko 3.000 KM što Mehmedu i njegovoj porodici zaista puno znači i sve smo blizi nasem cilju.

Mehmeda dijeli 147.000 KM od njegovog sna, da nakon 14 godina ponovo moze stati na noge i samostalno obavljati osnovne životne funkcije. 

Jedan poziv u iznosu od 2 KM sa bilo kojeg telefonskog operatera u BiH pomaže Mehmedu da bude korak bliže do svog cilja. Nazovite 17031 i ne zaboravite nečije malo je nekome sve.