Svjetlosna čarolija na Jahorini

 Svjetlosna čarolija na Jahorini

Skijaški centar Jahorina, jedan od najmodernijih ski centara u regiji, izabran je za prvu ski destinaciju u sklopu koje su prezentirane svjetlosne dekoracije s potpisom Blachere Illumination.best couples sex toys nfl jersey jordan for sale nike air jordan 4 black custom soccer jerseys adidas yeezys nike air jordan black adidas yeezy 700 v3 cheap adidas shoes chiefs super bowl wins nike air maxes 270 best sex toys nike air max sale mens nfl jerseys best human hair wigs 

Tvrtka Blachere Illumination – Gospodari svjetla nastavila je svoj put uspješnog poslovanja i širenja u regiji predstavljanjem svjetlosnih dekoracija namijenjenih skijalištima. Kao svoju prvu destinaciju za prezentaciju takvih dekoracije, izabrali su upravo Bosnu i Hercegovinu, odnosno Skijaški centar Jahorina.

U sklopu službenog dijela prezentacije, international sales manager, Julien Laurent, predstavio je francusku grupaciju Blachere Illumination, najvećeg europskog proizvođača i distributera svjetlosnih dekoracija, dok su više informacija o trendovima, iskustvu u ukrašavanju i konkrentoj ponudi s gostima podijelili članovi tima iz regionalne podružnice Blachere Ilumination – Gospodari svjetla.

„Ono što vidim danas u Bosni i Hercegovini je nešto slično situaciji i iskustvu koje smo imali u Hrvatskoj prije desetak godina. Tržište raste, raste interes i potražnja, klijenti žele nešto drugačije i više, a postojeća ponuda ovdje trenutno ne može odgovoriti tim zahtjevima. Upravo zato smo baš ovu lokaciju izabrali za našu prvu destinaciju u sklopu koje ćemo prezentirati svjetlosne dekoracije za skijališta. Želimo ponuditi iskorak, odmaknuti se od samo klasičnih svjetlosnih dekoracija, dati nova rješenja i podignuti standard po pitanju kvalitete ponude svjetlosnih dekoracija u Bosni i Hercegovini“, kazao je Željko Fresl, direktor tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla. Jedno poznato lice ispred tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla dočekalo nas je u udobnom ambijentu na Jahorini, riječ je o Edinu Špago regionalnom menadžeru ove tvrtke ali i osobi koja je BH javnosti, ali i Regiji, poznata kroz menadžment i marketing. Iskoristili smo susret za kratak razgovor sa Edinom Špagom i pitali šta to zapravo Blachere Illumination nudi i kako je on postao dio ovog kolektiva „Francuska tvrtka Blachere Illumination je već 47 godina prisutna na tržištu sa 29 podružnica širom svijeta i bavi se proizvodnjom božićnih i novogodišnjih te ostalih prigodnih svjetlosnih dekoracija. Podružnica u Hrvatskoj je zadužena za još 7 država u regiji (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Albanija, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Crna Gora). Posjedujemo vještine i dugogodišnje iskustvo što prenosimo na svaki aspekt našeg poslovanja. Od inicijalnog sastanka, razvoja ideje i implementacije, osiguravamo potpuno podršku u svim fazama projekta. Želim naglasiti da raspolažemo velikim i profesionalnim timom s kojim godišnje odradimo oko 60 instalacija. Surađujemo sa vrhunskim alpinistima iz čitave regije, te imamo iskustvo u radovima na visini i zahtjevnim instalacijama. Svaka situacija u kojoj se nađemo, bez obzira koliko jednostavna ili zahtjevna bila, nama je izvediva. To je momenat u kojem se spaja moja osobnost i posao koji radim“, poručuje Špago. „Volim izazove a oduvijek volim svijetla, kada sam dobio poziv znao sam da je to ono što sam čekao“, dodaje.

Za kraj smo pitali šta znači naziv tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla i da li  u društvu opterećeno „teorijama zavjere“ ovaj naziv može da zvuči kontraverzno. „Kada radite neki posao iz strasti, želje, predano, drugačije jednostavno najbolje, bolje od drugih, onda ste vi gospodari svog posla, a pošto radimo sa svijetlom onda smo Gospodari svijetla“, poručio je regionalni menadžer ove tvrtke Edin Špago.

Kako sve ne bi ostalo samo na priči, Blachere Illumination – Gospodari svjetla, u sklopu skijaškog centra Jahorina, su i izložili dio svjetlosnih dekoracija iz svoje ponude. Rasvjeta, 2D i 3D motivi, svjetlosne dekoracije pred kojima nitko nije ostao ravnodušnim, bile su dio svjetlosne čarolije na Jahorini.

POVEZANE OBJAVE ...