Waffle and doner house “Kapsula” koji se nalazi na Pofalićima u Sarajevu, već nakon prve posjete postat će vaše omiljeno mjesto za ručak i uživanje u slobodnom vremenu. Gurmani će uživati uz odličan i veoma ukusan doner ili cordon blue piletinu, a slatkoljupci uz odabrani waffle. U Sarajevu svakim danom raste gastro ponuda, a ovo mjesto sigurno je da trebate upisati u vašu listu omiljenih.

Kapsula je novo super mjesto u gradu koje trebate posjetiti, na pauzi od posla ili u toku šetnje napraviti predah. Na odličnoj lokaciji u blizini gradskog saobraćaja, a dovoljno odmaknuto od gužve kako bi vaš ugođaj bio potpun.

“Spisak naših jela koje izdvajamo – od slanih specijaliteta “Kapsula” to su teleći doner, Cordon blue piletina, ali i pomfrit salata. Od poslastica izdvajamo Fruit waffle, te Wellnes waffle. Posjetite nas na Pofalićima i otkrijte šta to još imamo u ponudi za vas”, istakla je vlasnica radnje Denisa Mehinagić.

 
 
 

Interesantna stvar je da delicije koje su u ponudi ove radnje možete naručiti na kućnu adresu putem njihovog korpa.ba profila klikom OVDJE. Za sve informacije posjetite Facebook stranicu ili Instagram profil Kapsula-e ili ih nazovite na broj telefona 062 072 232.

 

“Svi naši gosti vole i dobro pojesti, a mi vam nudimo obje opcije – slano da vas zasiti, a slatko da uživate u čaroliji okusa”, kažu nam ljubazne uposlenice u doner i waffle house-u “Kapsula”.