DONER I WAFFLE “KAPSULA”: Ukusne delicije nakon kojih tražite još!

Waffle and doner house “Kapsula” koji se nalazi na Pofalićima u Sarajevu, već nakon prve posjete postat će vaše omiljeno mjesto za ručak i uživanje u slobodnom vremenu. Gurmani će uživati uz odličan i veoma ukusan doner ili cordon blue piletinu, a slatkoljupci uz odabrani waffle. U Sarajevu svakim danom raste gastro ponuda, a ovo mjesto sigurno je da trebate upisati u vašu listu omiljenih.custom nfl jersey nike air max sale mens custom nfl jerseys best wigs for white women short human hair wigs custom jersey baseball adidas sales green plus size top ass sex toy nike air max terrascape 90 rattan best human hair wigs custom baseball jersey best human hair wigs custom jerseys soccer best human hair wigs 

 

Kapsula je novo super mjesto u gradu koje trebate posjetiti, na pauzi od posla ili u toku šetnje napraviti predah. Na odličnoj lokaciji u blizini gradskog saobraćaja, a dovoljno odmaknuto od gužve kako bi vaš ugođaj bio potpun.

“Spisak naših jela koje izdvajamo – od slanih specijaliteta “Kapsula” to su teleći doner, Cordon blue piletina, ali i pomfrit salata. Od poslastica izdvajamo Fruit waffle, te Wellnes waffle. Posjetite nas na Pofalićima i otkrijte šta to još imamo u ponudi za vas”, istakla je vlasnica radnje Denisa Mehinagić.

Interesantna stvar je da delicije koje su u ponudi ove radnje možete naručiti na kućnu adresu putem njihovog korpa.ba profila klikom OVDJE. Za sve informacije posjetite Facebook stranicu ili Instagram profil Kapsula-e ili ih nazovite na broj telefona 062 072 232.

“Svi naši gosti vole i dobro pojesti, a mi vam nudimo obje opcije – slano da vas zasiti, a slatko da uživate u čaroliji okusa”, kažu nam ljubazne uposlenice u doner i waffle house-u “Kapsula”.