SVETLANA CECA KRIVOKAPIĆ: Oduševljena sam energijom i duhom Sarajeva

MODA

Svetlana Ceca Krivokapić iz Herceg Novog u svijet modelinga ušla je sasvim slučajno kada su je agenti na ulici vidjeli i u njoj prepoznali veliki talenat.

Od tada do danas, modeling je velika ljubav kod ove 24-godišnje djevojke.

“Najponosnija sam na odnos koji imam prema ovom poslu i prema ljudima koji imaju povjerenje u mene i daju mi priliku da radim za njih. Mislim da je poštovanje tih ljudi i ovog posla ključna stvar koja vodi do uspjeha”, kaže Svetlana Ceca Krivokapić.

Ističe da je za uspjeh u modelingu ljepota izuzetno važna, ali ne i presudna.

“Kako u modelingu tako i u životu, mnogo je bitnije koliko ćemo svog truda uložiti da nešto što volimo radimo na najbolji mogući način. Nisam osoba koja puno vodi računa o ishrani, a mislim da veliku ulogu u mom izgledu ima genetika pored povremenih treninga”, priča ova manekenka.

Svetlana Ceca Krivokapić (FOTO: Svetlana Ceca Krivokapić, privatni arhiv)

Ne krije da je zaljubljenica u estetsku hirurgiju.

“Mislim da svako ko nije zadovoljan svojim izgledom, treba da uradi tako nešto ako smatra da će se poslije toga osjećati bolje i sretnije kada se pogleda u ogledalo”, jasna je Svetlana Ceca Krivokapić.

U razgovoru za dobarportal.net osvrnula se i na nemoralne ponude u svijetu modelinga.

“Mislim da je ovo tema o kojoj treba otvoreno da se priča, zbog mladih djevojaka koje bi voljele da se bave ovim poslom. Smatram da svako treba da bude upućen i o lošim i o dobrim stranama nekog posla, a ja kao osoba koja se bavi modelingom godinama imam dužnost da prenesem svoja iskustva. U svakom poslu može doći do pojave nemoralnih ponuda, ali isto tako naš je izbor da li ćemo ih prihvatiti ili ne”, naglašava ova ljepotica.

Svetlana Ceca Krivokapić (FOTO: Svetlana Ceca Krivokapić, privatni arhiv)

Naša sagovornica okušala se i u glumi te je sa nama podijelila utiske sa snimanja.

“Gluma i modeling su srodne profesije, s obzirom na to da su obje zasnovane na odnosu koji imate s kamerom. Moje iskustvo je bilo divno i mislim da sam se snašla veoma dobro. Uostalom, ostavljam to ljudima da procijene”, navodi Svetlana Ceca Krivokapić.

Ova zanosna djevojka privlači pažnju mnogih muškaraca.

“Kao i sa svim ostalim u životu, čvrsto stojim na zemlji. Nemam određeni tip muškarca, važna mi je energija između nas. Prije svega mislim da je veoma bitna podrška i poštovanje kako sa njegove tako i sa moje strane, kako bi bilo kakav odnos opstao”, govori ova manekenka.

Svetlana Ceca Krivokapić (FOTO: Svetlana Ceca Krivokapić, privatni arhiv)

Prema njenim riječima, panedemija korona virusa zatekla je u Kini gdje je imala snimanja.

“Prvi talas sam dočekala u Kini i bilo mi je veoma teško, s obzirom na to da su tamo najstrožije mjere bile na snazi. Sada je situacija drastično bolja i mogu reći da sam se snašla i potrudila da sve loše pretvorim u dobro”, kaže naša sagovornica.

Dodaje da je zajedno sa prijateljicom Sarom Mitić iz Srbije otvorila modeling agenciju.

“Moja želja je da naša agencija bude najbolja na ovim prostorima, a naši modeli najbolji i najuspješniji. Mi ćemo, naravno, dati sve od sebe da im u tome pomognemo i olakšamo im put do uspjeha”, priča ova ambiciozna djevojka.

Na kraju nam je otkrila da je više puta bila u Sarajevu, a u glavnom gradu Bosne i Hercegovine imala je i nekoliko angažmana.

“Sarajevo je svaki put na mene ostavljalo sve bolji utisak. Zaista sam oduševljena energijom i duhom Sarajeva, zato mu se stalno i vraćam”, zaključuje Svetlana Ceca Krivokapić.

Svetlana Ceca Krivokapić (FOTO: Svetlana Ceca Krivokapić, privatni arhiv)