VELIKODUŠAN POTEZ: Kompanija Violeta poslala 15 montažnih kućica za žrtve potresa

Donacija od 15 montažnih kućica za stanovanje, sa kuhinjom, kupaonicom i ostalim namještajem te Violeta kućanskim potrepštinama kreću prema onima kojima je najviše potrebno, navode iz bh. kompanije Violeta.

 

Podsjećamo, u Grudama se posljednjih dana intenzivno prikuplja pomoć. Vatrogasci Grude napunili su svoje prostorije i sad su prestali s akcijom dok se prikupljene stvari ne disperziraju. Pomoć sakupljaju i Udruga Misericordia Drinovci kao i Bratovština Svetog Stjepana Prvomučenika. Vrijedi naglasiti da su i iz Petrinje poslali apel u kojem zahvaljuju na prikupljenim sredstvima iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ali mole da se sada uspori jer svega ima dovoljno pa da ih se ne zaboravi za koji mjesec kad će također biti potrebna pomoć.

Veću pomoć u novcu priprema Župa Grude. U crkvi Svete Kate u nedjelju prikupljat će se milostinja, odnosno lemozina na misama u 8:30, 11:00, 17:00 sati, a s obzirom na to da je ova župa i brojčano, ali i po dosadašnjim pomoćima, od Gruda do Sarajeva, jedna od najjačih, sigurno i ovog puta odaziv neće izostati.

 

Izvor: Grude.info