ZBOG ČEGA JE ZABRANJEN: Ovaj momak će vas oduševiti pojavom

MUZIKA SHOWBIZZ SLIDER

Momak po imenu Goran Molnar porijeklom je iz Srbije. Muzikom se bavi već 10 godina, a od nedavno je zabranjen, te nam je otkrio razloge zašto je to tako.

 

 

Goran Molnar iz Novog Sada, muzikom se bavi već deset godina. Nastupa sa bendom u klubovima širom regiona. Prvu svoju pjesmu snimio je 2018., a nedavno je u javnost pustio i drugu pjesmu i spot. Kaže nam da je po zanimanju diplomirani kriminalista pravnik, ali da je ljubav prema muzici trenutno mnogo jača.

 

Već deceniju je u estradnim vodama i pjeva pop muziku, također piše i tekstove pjesama. Za obje svoje pjesme napisao je tekstove, po svom ukusu.

Njegovo estradno ime je Goran EM, te ga publika iz njima znanog razloga dovodi u vezu s jednom pjevačicom iz Srbije. Naveo je da se ne ljuti zbog toga i veoma mu prija ta situacija.

 

Od nedavno je zabranjen, ali ne na estradnoj sceni nego samo kroz pjesmu. Njegova druga autorska pjesma nosi nazov “Zabranjen” i Goran ima velika očekivanja od ove pjesme.

“Ja bih se bazirao na dio pjesme u kojem kažem to ‘momak loš zabranjen’ jer su mnogi momci na to odraogovali i poistovjetili se sa mnom. Dobro znate i to kako devojke kažu da vole loše momke”, poručuje Goran EM.

 

📌U opisu neka piše da je on, momak loš #zabranjen❌ . . . . . . . . . . #vršac #singer #singerlife #modelserbia #summer2020 #summernovisad @hoscos #influenser #toptags #sunset #muscular #tiktok #goranem

null

Za potrebe svoje pjesme i novog spota, pjevač je uz odobrenje upotrijebio i dio veoma popularne pjesme “Sedmi sprat”, svoje kolegice Slađe Delibašić.

 

 

POGLEDAJTE I SPOT ZA SPOMENUTU PJESMU:

 

FOTO: Goran Molnar / Goran EM (IZVOR: privatni arhiv)
FOTO: Goran EM, fotografija sa snimanja spota za pjesmu “Zabranjen” (IZVOR: privatni arhiv)