ZBOG ČEGA JE ZABRANJEN: Ovaj momak će vas oduševiti pojavom

0
Goran Molnar, scenski poznatiji kao Goran EM ispričao nam je zbog čega je zabranjen
partner sajta

Momak po imenu Goran Molnar porijeklom je iz Srbije. Muzikom se bavi već 10 godina, a od nedavno je zabranjen, te nam je otkrio razloge zašto je to tako.

 

 

Goran Molnar iz Novog Sada, muzikom se bavi već deset godina. Nastupa sa bendom u klubovima širom regiona. Prvu svoju pjesmu snimio je 2018., a nedavno je u javnost pustio i drugu pjesmu i spot. Kaže nam da je po zanimanju diplomirani kriminalista pravnik, ali da je ljubav prema muzici trenutno mnogo jača.

 

Već deceniju je u estradnim vodama i pjeva pop muziku, također piše i tekstove pjesama. Za obje svoje pjesme napisao je tekstove, po svom ukusu.

Njegovo estradno ime je Goran EM, te ga publika iz njima znanog razloga dovodi u vezu s jednom pjevačicom iz Srbije. Naveo je da se ne ljuti zbog toga i veoma mu prija ta situacija.

 

Od nedavno je zabranjen, ali ne na estradnoj sceni nego samo kroz pjesmu. Njegova druga autorska pjesma nosi nazov “Zabranjen” i Goran ima velika očekivanja od ove pjesme.

“Ja bih se bazirao na dio pjesme u kojem kažem to ‘momak loš zabranjen’ jer su mnogi momci na to odraogovali i poistovjetili se sa mnom. Dobro znate i to kako devojke kažu da vole loše momke”

, poručuje Goran EM.

 

📌U opisu neka piše da je on, momak loš #zabranjen❌ . . . . . . . . . . #vršac #singer #singerlife #modelserbia #summer2020 #summernovisad @hoscos #influenser #toptags #sunset #muscular #tiktok #goranem

null

Za potrebe svoje pjesme i novog spota, pjevač je uz odobrenje upotrijebio i dio veoma popularne pjesme “Sedmi sprat”, svoje kolegice Slađe Delibašić.

 

 

POGLEDAJTE I SPOT ZA SPOMENUTU PJESMU:

 

FOTO: Goran Molnar / Goran EM (IZVOR: privatni arhiv)
FOTO: Goran EM, fotografija sa snimanja spota za pjesmu “Zabranjen” (IZVOR: privatni arhiv)

Komentari

komentar