DŽEMAL NAS TREBA: Pomozimo mu da opet prohoda

APEL ZA POMOĆ DRUŠTVO SLIDER

Navikli smo odavno na to da su članovi udruženja “POMOZI.BA” spremni u svakom trenutku biti od dobre pomoći onima koji istinski trebaju novce ili neke druge stvari, za svoje bolje sutra. Hvala im za svaku dobrotvornu akciju, u ime kompletne redakcije dobarportal.net portala. Donosimo vam njihovu priču o Džemalu, momku koji hitno treba našu pomoć.

 

Mladi Džemal Makan u saobraćajnoj nesreći ostao je nepokretan i potrebna mu je naša pomoć da stane na svoje noge. Zamolit ćemo za podjelu apela, a u svrhu pomoći ustupljen je i broj 17021 – broj je jedinstven za sve operatere, a pozivom se doniraju 2KM, navode iz “POMOZI.BA”.

 

Džemal je rođen 1999. godine, a prije dvije godine imao je tešku saobraćajnu nesreću usljed koje mu je oštećena kičma i trenutno je nepokretan.

Do sada je išao na rehabilitaciju u Fojnicu i Varaždinske toplice i pomaka u njegovom liječenju ima. Međutim, zbog teškog oštećenja kičme ima jak spazam u nogama, što mu smeta prilikom vježbanja. Džemal se trenutno nalazi u Turskoj gdje pored redovnih terapija svaki dan prima inekciju koja košta 110 eura, a za mjesec dana radit će tretman koji košta 11 hiljada eura.

 

Džemalova porodica ne može obezbijediti taj novac pa su zamolili sve dobre ljude da im pomognu u njihovoj borbi, navodi se u tekstu na Facebook stranici udruženja.

 

Pored poziva na broj 17021 donirati se može direktno karticom putem naše platforme wwwPOMOZIBAorg, kao i uplatama na standardne račune.

 

Više informacija možete dobiti na OVOM linku.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.