UPOZNAJTE LJEPOTE BiH: Čarobni ambijent u srcu Hercegovine

Prirodne ljepote, ugodan ambijent i ljubazno osoblje dočekat će vas u „Lonato Lunchroom“ u Mostaru.best human hair wigs online adidas yeezy foam runner best jordan 1 jersey for sale rams super bowl ring nfl jerseys cheap custom basketball best wigs for white women nfl fantasy football baseball uniforms blonde wig custom jerseys football custom hockey jersey best nfl jerseys custom jerseys 

Pandemija koronavirusa nas je naučila da cijenimo ono što je naše. Vjerujemo da većina stanovništva Bosne i Hercegovine nije ni svjesna u kakvoj bogatoj zemlji živimo. Turizam je u svijetu zbog pandemije oslabio. Zatvaranje granica, mogućnost putovanja uz troškove testova na koronavirus, sigurno da će nas natjerati da krenemo u obilazak Bosne i Hercegovine.

(FOTO: Selma Melez /IZVOR: DOBARPORTAL.NET)

Bosna i Hercegovina je zemlja koja se može pohvaliti brojnim ljepotama. Širom zemlje možete pronaći zanimljiva mjesta, ambijente za odmaranje koji pružaju potpun ugođaj.

Posjetili smo „Lonato Lunchroom“ koji se nalazi u sklopu centra Udruženje mladih „Ružičnjaka – Los Rosalesa“ u Mostaru.

(FOTO: Selma Melez /IZVOR: DOBARPORTAL.NET)

Prvi restoran u Bosni i Hercegovini koji zapošljava osobe sa potreškoćama u razvoju.

Predivan ambijent i ljubazno osoblje će vas oduševiti. Još jedan razlog da posjetite srce Hercegovine i podržite ove mlade, sjajne ljude.
Nalaze se na adresi Maršala Tita 294 88000 Mostar. Za sve dodatne informacije, posjetite njihovu facebook stranicu: “Lonato Lunchroom“