SARAJKA MELINA ČATAK BLISTA NA SVJETSKOJ MODNOJ SCENI: Modeling u BiH ne postoji

Manekenka Melina Čatak svojim seksepilnim izgledom ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Zanosna Sarajka uspješno gradi internacionalnu karijeru.

“Trenutno radim u Italiji angažmane i pripremam za odlazak u Tursku do kraja mjeseca. Najponosnija sam na reviju “Sherry Hell” i snimanje kampanje za “Armani””, kaže Melina Čatak te dodaje da je genetika tajna njene vitke linije.

Ističe da je put do uspjeha veoma težak.

“Ima puno odricanja i puno vremena potrošenog na samog sebe dok se ne dođe do nekog cilja, a onda je sve lakše”, govori bh. manekenka.

Ova ljepotica ponajviše prati svjetsku modnu scenu.

“Svijet nudi raskošnost i glamur. Nudi veću zaradu i osim zarade bolja poznanstva. Modeling u BiH ne postoji i nije razvijen. Modu u BiH pratim dosta manje, ali ima nekolicina modnih dizajnera koji su jako kvalitetni.  I dalje je svijet dosta ispred nas”, smatra naša sagovornica, koja bi se voljela oprobati i kao glumica u nekom akcijskom filmu ako bi scenarij bio dobar.

Kada se reflektori ugase, Melina je jedna sasvim normalna i jednostavna djevojka.

“Moje srce je teško osvojiti, ali moram priznati da ga je već neko osvojio”, zaključuje Melina Čatak, koja će nastaviti raditi na inozemnom modnom angažmanu.