Manekenka Melina Čatak svojim seksepilnim izgledom ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Zanosna Sarajka uspješno gradi internacionalnu karijeru.

“Trenutno radim u Italiji angažmane i pripremam za odlazak u Tursku do kraja mjeseca. Najponosnija sam na reviju “Sherry Hell” i snimanje kampanje za “Armani””, kaže Melina Čatak te dodaje da je genetika tajna njene vitke linije.

View this post on Instagram

@vstmodels @emanuellmanchyphotography #fashion

A post shared by Melina Čatak (@melina.catak) on

Ističe da je put do uspjeha veoma težak.

“Ima puno odricanja i puno vremena potrošenog na samog sebe dok se ne dođe do nekog cilja, a onda je sve lakše”, govori bh. manekenka.

Ova ljepotica ponajviše prati svjetsku modnu scenu.

“Svijet nudi raskošnost i glamur. Nudi veću zaradu i osim zarade bolja poznanstva. Modeling u BiH ne postoji i nije razvijen. Modu u BiH pratim dosta manje, ali ima nekolicina modnih dizajnera koji su jako kvalitetni.  I dalje je svijet dosta ispred nas”, smatra naša sagovornica, koja bi se voljela oprobati i kao glumica u nekom akcijskom filmu ako bi scenarij bio dobar.

Kada se reflektori ugase, Melina je jedna sasvim normalna i jednostavna djevojka.

“Moje srce je teško osvojiti, ali moram priznati da ga je već neko osvojio”, zaključuje Melina Čatak, koja će nastaviti raditi na inozemnom modnom angažmanu.

View this post on Instagram

#dinertime??

A post shared by Melina Čatak (@melina.catak) on

 

Komentari

komentar