More
  HomeSLIDERLJEPOTICA NA MREŽI: Tamara Ćešić, odbojkašica SOK Mostar postala licencirani trener

  LJEPOTICA NA MREŽI: Tamara Ćešić, odbojkašica SOK Mostar postala licencirani trener

  Jedna od najboljih odbojkašica SOK “Mostar”, Tamara Ćešić, doživjela je povredu na finalnoj utakmici Kupa FBiH i u drugoj polusezoni je nećemo gledati na terenu. 23-godišnja Brčanka, koja je kapiten mostarske ekipe, za kratko vrijeme pobrala je simpatije ljubitelja odbojke u gradu na Neretvi, ali i šire.

  “Govoreći o prvoj polusezoni i više nego sam zadovoljna svojim učinkom, Nažalost desila mi se povreda u finalu Kupa FBiH u posljednjem setu. Imat ću operaciju pa poslije toga slijedi mi jedan duži oporavak”, kaže Tamara Ćešić.

  Govorila je i o ambicijama i ciljevima mostarske ekipe.

  “Što se tiče naše ekipe za sada nema priče o pojačanjima.Cilj nam je ostanak u ligi. Naravno trudimo se što bolje plasirati i moram priznati pozicija četvrtog mjesta na tabeli nije mala stvar”, govori naša sagovornica.

  Nedavno je ova mlada odbojkašica postala i licencirana trenerica.

  “To mi pruža dosta mogućnosti, ali ostat ću za sada sa svojom ekipom iz Mostara, jer to je već mogu reći pomalo i moj grad, grad koji sam zavoljela. Bez obzira šta mi sutra donese i kakva bude budućnost s odbojkom i mojom fakultetskom strukom mislim da ću i ako odem uvijek rado posjetiti Mostar i te ljude koji su tu”, riječi su mlade odbojkašice.

  Tamara važi i za jednu od najljepših sportistkinja u Bosni i Hercegovini.

  “Hvala na komplimentu, sigurno da mi to puno znači. Naravno komentara je mnogo, pogotovo danas u vrijeme društvenih mreža. Svi smo mi sportisti lijepi na svoj način pa čak i tim duhom i karakterom kojim nosimo kroz sport”, zaključuje Tamara Ćešić.

   

  Must Read

  spot_img