More
  HomeDRUŠTVOAPEL ZA POMOĆAPEL ZA POMOĆ AJDINU: Institucije nam ne žele pomoći, budite uz nas..

  APEL ZA POMOĆ AJDINU: Institucije nam ne žele pomoći, budite uz nas..

  Hvala puno, svima koji su tu. Nije mene sram, samo ljudi su umorni, ali mi nemamo druge mogućnosti nažalost, institucije nam ne žele pomoći, budite uz nas.

  Elvis i Dženana Žigonja već neko vrijeme pokušavaju izliječiti svoga sina koji, kao i sva ostala djeca, zaslužuje da koliko toliko provede bezbrižno djetinjstvo.

   

  Ajdinov otac Elvis Žigonja: Jedino što želim je da mi dijete bude zdravo

  Možda sam naporan, bezobrazan ili nemam srama, možda previše izlažem djete nekim kontrolama i pregledima, ali jedno je sigurno – stati ne smijemo!, poručuje Elvis.

   

  Bez obzira šta ko mislio mi moramo nastaviti tražiti rješenja i morate da znate ja ovo nisam htio, nisam ovako zamišljao svoj život.. Nečijom greškom, pogrešnim dijagnozama i operacijama nas Ajdin je doveden gotovo do invalidskih kolica, priča nam Ajdinov otac.

   

  Kada sam im dokazao da su većina njihovih operacija bile pogrešne (ukupno tri operacije), onda su mi okrenuli leđa i u lice rekli da ako potpišu konzilij za liječenje u inostranstvu, oni ustvari potpisuju svoj nerad. Šta sam mogao drugo, šta mi je preostalo, ništa, sem izići na ulicu i moliti za zdravlje svoga Ajdina.  Dragi prijatelji znam da je puno apela, čak je mnogo onih težih slučajeva i molim vas pomozite im, ali i mi se moramo boriti, moramo tražiti način da olakšamo našem Ajdinu, ne smijemo se nikada prestati boriti, misliti da je gotovo. Jer, nažalost dug je put do toga, ako Bog da da dođe taj dan.

   

   

  Ajdin je imao tri teške operacije kičme, da bi kičma bila prava i ispravna, Ajdin mora koliko toliko hodati normalno i pravo, saznali smo od njegovog oca. Svaki nepravilan korak stvara opasnost po njegovu kičmu, zglobovi su mu sada jedini problem. Uskoro planiraju odlazak na kliniku “Sveta Katarina” da obave pregled i konsultacije sa tamošnjim doktorima. Nakon toga će znati šta dalje.

   

  “Naša borba traje već četiri godine i samo Allah zna koliko će još dugo trajati, ali uz Allahovu milost i vašu pomoć mi uspijevamo i idemo dalje, budite i dalje uz nas, jer vas mi trebamo …”, kazali su nam, veoma hrabri i ustrajni u borbi za zdravog sina, hrabri Elvis i Dženana.

   

  Svi koji žele pomoći ovom dječaku iz Zenice, možete to učiniti uplatama na njegov žiro račun:

  Za uplate iz Bosne i Hercegovine:

  Intesa SanPaolo Banka Zenica

  Na ime: Ajdin Žigonja

  Račun banke: 154-001-00000019-10  Broj Ajdinovog tekućeg računa: 915791Z1Z66413

  (Ako kojim slučajem neće da prihvati slovo Z, onda možete staviti broj 2)

   

  Za uplate iz inostranstva:

  Intesa Sanpaolo Banka

  Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo

  Primatelj: Ajdin Žigonja, Reisa Čauševića 11, Zenica

  IBAN:BA391542019991579154

  SWIFT: UPBKBA22

  Možete koristiti i paypal račun: zigonje@gmail.com

   

  Vratimo svi zajedno ovom dječaku osmijeh na lice

   

  Za sve dalje informacije o Ajdinovom slučaju, stanju ili bilo koja pitanja, možete direktno kontaktirati Ajdinovog oca, Elvisa Žigonju, putem kontakt telefona +38762062226 (Viber ili Whatsapp) ili na Facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ŽIGONJI ili ličnom Facebook profilu Elvis Žigonja.

   

  Hvala vam dragi prijatelji za nesebičnu pomoć tokom Ajdinovog liječenja. Idemo dalje. Zaključak je to porodice Žigonja iz Zenice.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read

  spot_img