HUSNETA TUPKOVIĆ OČARALA BALKANCE: Lijepa i pametna diva turizma BIH osim modelingom bavi se…

Husneta Tupković proglašena Divom turizma Bosne i Hercegovine. Tu odluku jednoglasno je donijela ekipa Udruženja “Diva turizma”

Ova harizmatična djevojka je plijenila ljepotom i u Vrnjačkoj banji 08. novembra ove godine kada je svečano krunisana. Oduševljena je novom titulom posebno zbog toga što je to i u njenoj karijeri nešto novo.

 

Husnetino primarno zanimanje je ekonomija, jako je zanima marketing pa naglašenost turizma u ovoj tituli nosi još snažniju povezanost s njom. Modelingom se bavi još od 2013. godine kada je proglašena misicom FBiH i kaže da još uvijek uživa u tom poslu sa istim žarom kao i prvog dana.

 

 

“Ja sam izabrana kao delegirani predstavnik BiH (jer u BiH nije bilo izbora), i dobila sam svoju lentu i krunu u Vrnjačkoj banji 8. novembra kada je bio izbor za Divu turizma Srbije”, istakla je Husneta u izjavi za medije.

 

Husneta navodi i to kako je bavljenje modelingom nije omelo da završi Ekonomski fakultet u Tuzli. Ona je navela da je trenutno na master studiju iz oblasti marketinga. “Radim u svojoj struci i nadam se da ću jednog dana biti marketing menadžer ili PR”.

 

Na kraju možemo samo dodati – lijepa i mnogo pametna djevojka.

 

 

 

aura.ba/DOBARPORTAL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.