More
    HomeMUZIKAPeđa Jovanović rasprodao Sava Centar, sve je manje karata za Skenderiju u...

    Peđa Jovanović rasprodao Sava Centar, sve je manje karata za Skenderiju u kojoj će 1. novembra zapjevati i njegov brat Nenad

    Sve je manje karata za koncert Peđe Jovanovića u sarajevskoj Skenderiji kojim popularni pjevač započinje regionalnu turneju. Potvrda njegove velike popularnosti širom regiona je i da je već rasprodan beogradski Sava Centar.

    Naime, karte za koncert u Plavoj dvorani Sava Centra koji je najavljen za 22. novembar su rasprodate. Peđa nije želio razočarati svoju publiku i da onima koji nisu na vrijeme stigli da kupe karte uskrati da uživaju u onome što stvara, pa je tako sada najavio još jedan zimski spektakl u Beogradu o kome će se dugo pričati i to 29. novembra.

    Kada je u pitanju sarajevski koncert na kojem će pjevati u pratnji Big Concert Orchestra, zbog velikog interesovanja organizator je proširio VIP zonu. Cijena VIP karte za Skenderiju je 50 KM, partera 20 KM, a tribine 25 KM.

    Miljenik publike Jovanović nastavio je da obara rekorde i bilježi veliku posjećenost na svojim koncertima. To nije nimalo začuđujuće, jer je do sada bezbroj puta pokazao zašto je provod na njegovim koncertima uvijek nezaboravan.

    Peđa Jovanović i Nenad, nekadašnji “Blizanci”

    Podsjetimo, pjevač je svoju muzičku priču počeo sa bratom blizancom Nenadom, sa kojim je radio pjesme za Sašu Matića, Acu Pejovića, Dženana Lončarevića… U karijeri koja traje više od dvije decenije je, kako je kazao, bio pošteđen ružnih stvari.

    – Brat i ja se već petnaestak godina bavimo muzičkom produkcijom i sarađivali smo sa dosta kolega na estradi. Kroz taj posao i komponovanje smo upoznali dosta kompozitora i tekstopisaca i sada mi je jednostavnije da dođem do pjesama. Na koncertu u Skenderiji imat ću nekoliko specijalnih gostiju, a za sada mogu otkriti da ću u Sarajevu zapjevati zajedno sa bratom Nenadom – kaže Peđa Jovanović.

    Must Read

    spot_img