More
    HomeMODALOLA ĐAJIĆ: Nikad nisam odustala od rada na sebi, prirodniji izgled je...

    LOLA ĐAJIĆ: Nikad nisam odustala od rada na sebi, prirodniji izgled je uvijek in

    Lola Đajić iz Budve ovogodišnja je predstavnica Crne Gore na svjetskom takmičenju Miss Earth koje će se odžzati na Filipinima.

    Ova 21-godišnja djevojka radi kao personalna trenerica i studira biznis i turizam.

    “⁠Još kao mala devojčica, na pitanje ‘šta želiš da budeš kad odrasteš’ odgovarala sam da želim biti manekenka. S obzirom da nemam visinu za manekenke koje rade revije to jest, 178 cm ili više, moje želje se nisu mogle ostvariti. Ali to me nije sputalo na putu da radim određene reklame, manje revije i postanem Miss Crne Gore”, govori Lola Đajić.

    Prema njenim riječima, energija je ključna za uspjeh na modeling sceni.

    “Energija je sve. Smatram da su vjera u sebe i samopouzdanje ključne stvari za uspjeh na bilo kom polju. Podrška porodice, prijatelja i partnera svakako znači”, kaže naša sagovornica.

    Dodaje kako ju je svaki mali korak doveo do ovog gdje je sada, a titula Miss Earth Montenegro se najviše izdvaja.

    “Najviše sam ponosna na to što zapravo nikad nisam odustala od rada na sebi. Stižem da radim, završavam fakultet, treniram, putujem…”, izjavljuje ova mlada djevojka.

    Otkrila nam je i koji stil odijevanja preferira.

    “Dosta vremena sam sportski odjevena, s obzirom da radim u teretani i dosta treniram. Ali u slobodno vrijeme, izvan teretane, najviše volim elegantan stil oblačenja, uz prikladan nakit”, navodi Lola Đajić.

    Zatim je dala i jedan beauty savjet drugim djevojkama.

    “Kada je dobar izgled i ljepota u pitanju, zalažem se za ono ‘manje je više’. Mišljenja sam da je mladost sama po sebi lijepa i da je prirodniji izgled uvijek in”, jasna je naša sagovornica.

    Svjesna je da će uvijek biti komentara kako dobrih tako i loših.

    “Trudim se da tuđa mišljenja ne utiču na mene. Kada dobijem kritiku od nekoga zapitam se uvijek ko me kritikuje i u kom je kontekstu kritika. Kod partnera mi je najbitnije poštovanje, iskrenost, dobra komunikacija kao i da je ambiciozan”, kazuje ova harizmatična djevojka.

    Upitali smo je ima li naše društvo predrasuda prema mladim, uspješnim i lijepim djevojkama.

    “Živimo u vremenu, ali i mjestu gdje su predrasude prema uspešnim modernim ženama, naročito onim koje su usput i lijepe, učestale i ogromne”, naglašava Lola Đajić.

    Na kraju razgovora iznijela je i svoje planove za budućnost.

    “Sredinom mjeseca putujem na Filipine gdje ću se potruditi da Crnu Goru predstavim na najbolji način. Takmičenje će trajati tri nedelje, nakon čega se vraćam kuci i svim svojim svakodnevnim obavezama. Pored toga, plan mi je da napravim par humanitarnih akcija”, zaključuje naša sagovornica.

    Must Read

    spot_img