More
    HomeKULTURABLISTAVE BOJE: Perwoll Color Party na Sarajevo Film Festivalu

    BLISTAVE BOJE: Perwoll Color Party na Sarajevo Film Festivalu

    Sarajevo Film Festival je ove godine ponovo zasjao u svom punom sjaju, privlačeći hiljade ljubitelja filma iz cijelog svijeta. Festival, poznat po bogatom programu i uzbudljivim premijerama, ove godine je imao poseban dodatak – Perwoll događaj, koji je unio dozu boje i svježine u već dinamičnu atmosferu Sarajeva.

    U sklopu festivala, održan je ekskluzivni Perwoll Color Party, koji je okupio zvanice iz poslovne zajednice i influencere iz cijele Bosne i Hercegovine. Događaj je bio pravo osvježenje na Festivalskom trgu, gdje su se gosti opustili uz muziku DJ Dizzyja, koji je vješto miksao hitove i replike iz poznatih filmova, stvarajući nesvakidašnji ugođaj.Posjetioci su uživali u raznovrsnom sadržaju, od interaktivnih kutaka do jedinstvene Slowfashion & Fastdance atmosfere koja je spojila modnu eleganciju sa dinamičnim plesnim ritmovima.

    Događaj je bio prilika za uspostavljanje novih veza i razmjenu ideja među zvanicama, stvarajući vrijedne poslovne i kreativne kontakte u opuštenom i inspirativnom okruženju.

    Rusmir Omićević, generalni direktor kompanije u BiH, naglasio je važnost učešća Perwolla na ovoj prestižnoj manifestaciji: „Sarajevo Film Festival predstavlja idealnu platformu za isticanje važnosti njege i obnove, kako u modi, tako i u svakodnevnom životu. Izuzetno smo ponosni što je Perwoll jedan od sponzora Festivala. Kroz ovu vrstu prisutnosti želimo pokazati kako Perwoll ne samo da produžava životni vijek odjeće, već doprinosi i očuvanju njenog kvaliteta i ljepote. Naš cilj je inspirisati javnost da prepozna važnost održivosti i inovacija, baš kao što i mi brinemo o napretku i zaštiti okoline kroz naše proizvode.”

    Posjetioci događaja, kao i ostali prolaznici festivalske ulice imali su priliku da dobiju Perwoll na poklon kako bi se uvjerili u njegovu moć očuvanja odjeće i boje.Perwoll događaj na Sarajevo Film Festivalu proslavio je boje i modu, demonstrirajući predanost kvalitetu i inovaciji. Jedinstveni spoj mode, filma i druženja pokazao je koliko je važno povezati različite aspekte života u posebnu i nezaboravnu priču.

    Must Read

    spot_img