More
    HomeMODAANA PAJIĆ: Ljepota duše i srca su mi na prvom mjestu

    ANA PAJIĆ: Ljepota duše i srca su mi na prvom mjestu

    Ana Pajić iz Istočnog Novog Sarajeva nedavno je osvojila titulu Top Fotomodel regije Istočno Sarajevo.

    U razgovoru za dobarportal.net podijelila je svoje utiske nakon takmičenja.

    “Dvoumila sam se da li da se prijavim, ali uz podršku koju sam imala ipak sam odlučila pokusati, jer sam iz porodice koja je vezana za modu, modeling, generalno svijet ljepote iz svih aspekata… Osjećaj pobjede mora se priznati je lijep o čemu god da se radi, ali ovde je bilo posebno, ponijeti titulu najljepše na svojoj regiji je bio predivan osjećaj”, govori Ana Pajić.

    Dodaje da je ovaj izbor za nju bio veliko iskustvo i nešto novo u životu.

    “Same pripreme, upoznavanje novih djevojaka, ljudi iz svijeta mode sve je proteklo jako lijepo i radujem se svakoj novoj reviji, nastupu, i takmičenju”, kaže naša sagovornica.

    Prema njenim riječima, na takmičenju nije imala neku strategiju.

    “Samo sam bila ja. Opuštena, iskrena, spontana i pokazalo se da je to odlično”, izjavljuje ova mlada djevojka.

    Priznaje da je atmosfera tokom priprema i samog takmičenja bila jako pozitivna.

    “Sve je zračilo pozitivnom energijom… Publika mi je dala veliku podršku i to mi je mnogo značilo i prijalo naravno”, navodi Ana Pajić.

    Napominje da je u životu potrebno imati stav.

    “Treba znati sve iznijeti, možda je ljepotu u današnjem vremenu i najteže iznijeti. Odgojena sam tako da je ljepota duše i srca na prvom mjestu, nosim se s tim tako da osoba treba biti prvo kulturna, obrazovana pristojna, dobar čovjek pa i fizička ljepota ona više dođe do izražaja”, kazuje naša sagovornica.

    Nastavlja da je njen modni stil raznolik.

    “Volim nositi sve što je moderno, ali ipak imam i neki svoj pečat kojim volim da istaknem svoju ličnost. Mogu da iznesem i visoku eleganciju i sportsku sasvim jednostavno i bez razlike, mada preferiram lično privatno više sportski stil”, ističe ova zanosna djevojka.

    Ne krije da i u budućnosti ima velika očekivanja.

    “Mislim i vjerujem da je ovo stepenica ka mojim snovima, otvaraju mi se mnoga vrata i putevi i želim ih na najbolji mogući način pratiti i iskoristiti”, zaključuje Ana Pajić.

    Must Read

    spot_img