More
    HomeMODAMARIJA PURKOVIĆ: Pokušavam da pratim trendove mada nosim najviše ono što volim...

    MARIJA PURKOVIĆ: Pokušavam da pratim trendove mada nosim najviše ono što volim i želim

    Marija Purković iz Istočne Ilidže nedavno je osvojila titulu II Pratilja Fotomodela regije Istočno Sarajevo.

    U razgovoru za dobarportal.net govorila je o svojim utiscima s takmičenja.

    “Osjećanja su bila veoma pomiješana, ali naravno bila sam presrećna jer sam prošla dalje i jer imam priliku da nastavim takmičenje, da nastavim da radim na sebi, da upoznam nove takmičarke, ali prvenstveno da predstavim svoju regiju Istočno Sarajevo”, govori Marija Purković.

    Dodaje da je njeno iskustvo na ovom takmičenju fantastično.

    “Zadovoljna sam svojim plasmanom, kao i cijelom organizacijom i samim onim što smo plasirali i pokazali publici koja je bila tu kao naša podrška”, kaže naša sagovornica.

    Priznaje da je atmosfera i energija tokom takmičenja bila veoma dobra.

    “Naravno, da nije bilo publike ne bi bilo to to, ali zahvaljujući njima i njihovoj podršci smatram da je bilo sve na visokom nivou i da smo sve doveli do usijanja”, izjavljuje ova mlada djevojka.

    Zatim nam je kazala i šta je sve potrebno za uspjeh u svijetu modelinga.

    “Osim fizičkog izgleda koji predstavlja jedan dio ključnog uspjeha u modelingu, smatram da treba da budemo obrazovane, samostalne, da imamo svoj karakter, da vjerujemo u sebe i u ono što radimo”, navodi Marija Purković.

    Potom se osvrnula i na svoj modni stil.

    “Što se tiče mog stila i mog ličnog modnog ukusa pokušavam koliko toliko da pratim trendove šta se nosi, mada nosim najviše ono što volim i želim. Smatram da sam na takmičenju svaku kolekciju iznijela onako kako treba i ako možda neke nisu po mom ukusu ali to je naš posao”, napominje naša sagovornica.

    Ne krije da i u budućnosti ima visoke ambicije i ciljeve.

    “Želim da postignem neke dodatne rezultate, da radim što više na sebi. Mislim da će mi ovo iskustvo veoma pomoći jer smatram da imamo jako dobre mentore koji rade s nama i koji su se bavili ovim poslom, te svoje znanje i vrijeme prenose i ulažu u nas jer vide potencijal u nama i znaju da ćemo uspjeti i samim tim nam daju vjetar u leđa”, završava ova zanosna djevojka.

      Must Read

      spot_img